ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bone ye sordum.. abi dedim.. arthas lich king oldu imba oldu nolcak hali bu wow un ? işte cevap arthas eziğin allahı. onu geç, bütün iş lich king'de bitiyor. lich king de orc, thrall da orc. Thrall da şaman king gibi birşey. ee, nerf şaman diyorsak o zaman thrall overpowered. İki totem çakar, iki frost shock, lich king napacağını şaşırır :P olmadı grom'u resler, düşün koskocaman iblisi tek darbede (CRIT!) öldüren grom, lich king'i tanklar, thrall da arkadan heal atar :P şahsen ben yarıldım.. yorum sizlerin...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 peki[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hahahaa öldüm la :horace: bende nasıl olsa geyik yapılırken burdan BONEPART a seslenmek istiyorum!! Nerdesin la!Aldın 20g umu burning legiona girmez oldun! paramı isterem :horace: işin şakası harbiden ona noldu girdği yok hiç?[signature][hline]bayan arkadaş:serhat, gamze intihar etti,hastanede şu an. Ben:bişicik olmaz.1 hatfaya kalmaz akarsınız gene ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 neyse ^^ ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug [Bu mesaj ozii_x tarafından 24 Aralık 2005 03:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 nerf bone[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Grizzly, 24 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: hahahaa öldüm la :horace: bende nasıl olsa geyik yapılırken burdan BONEPART a seslenmek istiyorum!! Nerdesin la!Aldın 20g umu burning legiona girmez oldun! paramı isterem :horace: işin şakası harbiden ona noldu girdği yok hiç? sen de haklisin..[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 lichking frost a immun.fs ile babayi alirsin.hehe[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 nature atsınki agroyu alsın.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tabi sonra bug olur,grom lootu açamaz lich kingin,thrall gider ninjalar,kaçar sonrada /hquit yazar hordeden ayrılır,yollarda görürüz thrallı üstünde lich king seti ile[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eheheeh[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Olayı çözmüş Bone...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar... -Bizim imamın duaları critical çakar... Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 lol@lance yine döktürdün eski dost özledim lan seni :) bone çoşmuş yine ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar