ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bone ye sordum.. abi dedim.. arthas lich king oldu imba oldu nolcak hali bu wow un ? işte cevap arthas eziğin allahı. onu geç, bütün iş lich king'de bitiyor. lich king de orc, thrall da orc. Thrall da şaman king gibi birşey. ee, nerf şaman diyorsak o zaman thrall overpowered. İki totem çakar, iki frost shock, lich king napacağını şaşırır :P olmadı grom'u resler, düşün koskocaman iblisi tek darbede (CRIT!) öldüren grom, lich king'i tanklar, thrall da arkadan heal atar :P şahsen ben yarıldım.. yorum sizlerin...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 peki[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Grizzly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hahahaa öldüm la :horace: bende nasıl olsa geyik yapılırken burdan BONEPART a seslenmek istiyorum!! Nerdesin la!Aldın 20g umu burning legiona girmez oldun! paramı isterem :horace: işin şakası harbiden ona noldu girdği yok hiç?[signature][hline]bayan arkadaş:serhat, gamze intihar etti,hastanede şu an. Ben:bişicik olmaz.1 hatfaya kalmaz akarsınız gene ortamlara
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 neyse ^^ ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug [Bu mesaj ozii_x tarafından 24 Aralık 2005 03:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 nerf bone[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Grizzly, 24 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: hahahaa öldüm la :horace: bende nasıl olsa geyik yapılırken burdan BONEPART a seslenmek istiyorum!! Nerdesin la!Aldın 20g umu burning legiona girmez oldun! paramı isterem :horace: işin şakası harbiden ona noldu girdği yok hiç? sen de haklisin..[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
xrex Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 lichking frost a immun.fs ile babayi alirsin.hehe[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk --------------------------------------
shippy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 nature atsınki agroyu alsın.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil.
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tabi sonra bug olur,grom lootu açamaz lich kingin,thrall gider ninjalar,kaçar sonrada /hquit yazar hordeden ayrılır,yollarda görürüz thrallı üstünde lich king seti ile[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eheheeh[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla...
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Olayı çözmüş Bone...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar... -Bizim imamın duaları critical çakar... Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Jadean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 lol@lance yine döktürdün eski dost özledim lan seni :) bone çoşmuş yine ya !
Öne çıkan mesajlar