Romario Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Hiç Mi ? Sesimi duyduğunda Hiç mi Sevinmedin ? İçeri girdiğimde Hiç mi görmedin ? Sözlerimi duyduğunda Hiç mi dinlemedin ? Gözlerine baktığımda Hiç mi bakmadın ? Sana dokunduğumda Hiç mi hissetmedin ? Gözyaşlarım aktığında Hiç mi silmedin ? Sana atan kalbimi durdurduğunda Hiç mi üzülmedin ? Seni sevdiğim halde Hiç mi sevmedin ? İçimde İçimde bir şey var; Soğuk,hissiz... İçimde bir şey var; Anlatamadığım,tanımsız... İçimde bir şey var; Her duyduğumda benzettiğim,anlamsız... İçimde bir şey var; Her gördüğümde sevindiğim,amaçsız... İçimde bir sen var; Susuz kaldığımda içtiğim,sevgisiz... İçimde bir sen var; Uğruna nameler döktüğüm,sonsuz... İçimde bir sen var; Herşeye rağmen hala sevdiğim,korkusuz... İçimde bir sen var; Anlamadığım,bilmediğim,umutsuz... İçimde bir ben var; Sen olmadan yaşadığım,sensiz... Seni Sevmek Sen başkasını severken Seni sevmek aptallıkmıydı ? Senden karşılık bulmazken Seni sevmek eziyetmiydi ? Sen benden nefret ederken Seni sevmek iyimserlikmiydi ? Sen beni umursamazken Seni sevmek dikkat çekmekmiydi ? Sen aşka inanmazken Seni sevmek boş bi hayalmiydi ? Sen bana inanmazken Seni sevmek yalanmıydı ? Sen beni başkalarının yerine koyarken Seni sevmek gereksizmiydi ? Ve sen Son darbeyi vurduğunda Seni sevmek için Artık çok mu geçti ? Şairin Dediği Gibi Sen yokken hayat anlamsız gibi Sen yokken görmek kör olmak gibi Sen yokken konuşmak sessiz kalmak gibi Sen yokken hissetmek ruhsuzluk gibi Neden anlamlandıramıyorum hayatımı ? Neden göremiyorum güzellikleri ? Neden konuşamıyorum herşeyi ? Neden hissedemiyorum hiçbirşeyi ? Ya sen varkende anlamlandıramasam ? Ya sen varkende göremesem ? Ya sen varkende konuşamasam ? Ya sen varkende hissedemesem ? Tek korkum;anlamdıramasamda,görmesemde, Konuşamasamda,hissedemesemde, Şairin dediği gibi Ya Ölünce sevemezsem seni ? ya güzelmi diilmi bilemem ama ilk denemelerimden birkaçı olduğu için acemice olduğunu söyleyebilirim birazda kendilerini tekrar ediyorlar ama neyse yorum sizin :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Romario, 22 Aralık 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Hiç Mi ? Sesimi duyduğunda Hiç mi Sevinmedin ? İçeri girdiğimde Hiç mi görmedin ? Sözlerimi duyduğunda Hiç mi dinlemedin ? Gözlerine baktığımda Hiç mi bakmadın ? Sana dokunduğumda Hiç mi hissetmedin ? Gözyaşlarım aktığında Hiç mi silmedin ? Sana atan kalbimi durdurduğunda Hiç mi üzülmedin ? Seni sevdiğim halde Hiç mi sevmedin ? bu güzelmiş[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bazıları basit ama içinden sadece birisini beyendim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page
Öne çıkan mesajlar