omer_46 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 diezde orc assasin'im wardı belki görmüşünüzdür 61lvl rouge_05 ben assastan sıkıldım we mage ile takas etmeye karar werdim jonyblacks die 61mage ile takas ettim her itemini ayarladım mage'nin tam cz'de kesmeye başladım ki dün akşam oyundan cıktım sabah oyuna girmeye çalıştığımda invalid pass hatası werdi ve ben yıkıldım bunun üzerine oyunu bırakmaya karar werdim ama bi ihtimal bi sorum olcak 1-bu chara üyelik alabilirmiyim nasıl? 2-üyelik alırsam nasıl charıma kavuşabilirim? lütfen yardım edin bu konuda bilgili kişileri yardım etmesi için yalwarıyorum msn'dende yardım edebilirsiniz msn:[email protected][signature][hline]server:dies ırk:orc lvl:6x np:2x k şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 geçmiş olsun kardeş[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Geçmiş olsun, Bence bir daha bulaşma oyuna.Bırakmana vesile olsun şu olay.Eminim ileride oyunu bıraktığın için pişman olmayacaksın.[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar