demise666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 [spo1=Yorum Yok...][/spo][signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:ConquerorS Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 k kosp degil kedidir kedi XD[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 :D keşke magedede kombo olsa şöle 10 nova arkaarkaya falan yada 10 meteor fall :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Np yi kospcuya bırakmadığına sevin bence xD[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jennesse Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 o vatandaş bugün banada aynısını yaptı ve su GM ne işe yarıo acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 işte çok kişi townda bağırıodu gm die elinde başka ss olan lütfen koysun[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:ConquerorS Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 [spo1=baba kosp musun?][/spo][signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 20:36 tarihinde demiş ki: [spo1=baba kosp musun?][/spo] kopanzi isim ayrıca mükemmel :D[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxxBeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Adam pazardaki reklamına bile baba kosp musun yazmış ya lol :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ehueuhe eet :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ujio harikasın :D:D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ::ujio::fiyatların ne öle kazıkçi seni...:-)[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya cent kafam bozuk saten 90 tane abyss aldim bi b*k cikmadi üstüne cikan dandik dandik itemler icin bir sürü bus aldim upgrade bastim hepsini patlattim baba sux musun ? :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben senin taaaa .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 arkadaşlar kafayı mı sıyırdınız bu olay ares te gerçekleşio diğerlerinde en azından ares cz de bunlar yok diyerek kendinizi avutuyodunuz. bu sefer nasıl avutçaksınız çok merak ediom[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 googogogogg [spo1=Ares :-O][/spo][signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sonuçta bu bi istisna ok?ares dierlerine göre hala no:1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sen öyle san bu gidişle her gm olmadığında(ki günün %90ı yoklar) bunların sayısı gittikçe artçak.[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 önceden sürekli aynı isimler geçse bile banned kosp filan :D korkutuyorlardı şimdi oda yok gm de yok ares bon boş kosp açan cz te 10 10 lu atan çoğalır bu gidişle[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 dieze geçeriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 areste barinmaz öyle tipler joey kafani yorma giderler yakinda ( esslant luferson ve el morad castlelarda deli gibi kosp var ama czde bu oran cok düsük )[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya abi gerçekten şu ikinci charımı açtığımda çok gördüm kosp kullanan hepsini boşverdim cz de yok dedim lvl ini kassın gelsin cz ye bakalım orda napıcak daha klavyeye dokunmamış bu salaklar dedim ama baktımki bugün iş çığrından çıkmış kaç gündür ben gm görmedim ares te . gerçi gördüğüm zamanlardada kosp kullananları savaşlarda kaç kere yazdım ama 1 ay sonra başkalarının demesiyemi banlandılar bilemicem. herşeyi boşverdim zaten oyuna girmek bi dert 2 saat oyuna girmekle uğraştım ama gördümki bugün girmeseymişim cz ye görmeseymişim daha iyiymiş. inşallah banlanırlar. ve birileri veya ben bu çocukları gerçek hayatta görürüm.[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben o gördügün charla kac günden beri gm bekliom biliyon mu :D en son 2 gün önce online yakalayabildim[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cypher dan gelmıstır o şerefsızler[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] az önce açtığım bi konuda adam geldi bide cevap " evet onlar yaptı bende yaparım yaptım" diyebilen bir adam kendisi. Küfür konusuna gelince küfürün edilme sebebi karşındaki insanda en ufacık bi haysiyet varsa utanır diyedir ama bu adamda bu haysiyet yokken değmez diyorum ve yarın ss leri USKO forum larına yolluycam inşallah gereği yapılır. Hee bide bunu buraya tekrardan yazmamın sebebi ise bu adamın nasıl biri olduğunu öğrenin diyedir. [signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok[Bu mesaj Joey tarafından 23 Aralık 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar