Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte taze taze kosp haberi...

demise666

Öne çıkan mesajlar

Np yi kospcuya bırakmadığına sevin bence xD[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn
Sosyal ağlarda paylaş

Adam pazardaki reklamına bile baba kosp musun yazmış ya lol :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi gerçekten şu ikinci charımı açtığımda çok gördüm kosp kullanan hepsini boşverdim cz de yok dedim lvl ini kassın gelsin cz ye bakalım orda napıcak daha klavyeye dokunmamış bu salaklar dedim ama baktımki bugün iş çığrından çıkmış
kaç gündür ben gm görmedim ares te . gerçi gördüğüm zamanlardada kosp kullananları savaşlarda kaç kere yazdım ama 1 ay sonra başkalarının demesiyemi banlandılar bilemicem.

herşeyi boşverdim zaten oyuna girmek bi dert 2 saat oyuna girmekle uğraştım ama gördümki bugün girmeseymişim cz ye görmeseymişim daha iyiymiş.
inşallah banlanırlar. ve birileri veya ben bu çocukları gerçek hayatta görürüm.[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=1][/spo]

[spo2=2][/spo]

az önce açtığım bi konuda adam geldi bide cevap " evet onlar yaptı bende yaparım yaptım" diyebilen bir adam kendisi.
Küfür konusuna gelince küfürün edilme sebebi karşındaki insanda en ufacık bi haysiyet varsa utanır diyedir ama bu adamda bu haysiyet yokken değmez diyorum ve yarın ss leri USKO forum larına yolluycam inşallah gereği yapılır.

Hee bide bunu buraya tekrardan yazmamın sebebi ise bu adamın nasıl biri olduğunu öğrenin diyedir. [signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok

[Bu mesaj Joey tarafından 23 Aralık 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...