_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 düzenlenme aşamasında bu gece bitecek. [Bu mesaj _FaTaL_ tarafından 23 Aralık 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 evet farktım tıkladm bişi olmadı :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 adam topici atio ama bi nane yok omaski =) yemegimi yakti ne[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: _FaTaL_, 23 Aralık 2005 23:53 tarihinde demiş ki: düzenlenme aşamasında bu gece bitecek. bu quote kaçmaz =) mesaj degistiriliyor, lütfen bekleyin gibi birsey oldu hehe =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Evde yiyecek bir şey yok ve acıktınız? Hızlı ve doyurucu bir yöntem arıyorsonuz? Burdan buyurun Öncelikle makarnamızın başında beklerken sıkılmamak için müzik açıyoruz ben bilgisayarımdan açmayı tercih ediyorum isterseniz başka yerlerdende açabilirsiniz ben rapten hoşlandığım için silahsız kuvvet'i açıyorum. Makarna için malzemelerimiz: Ayçiçek ya da mısırözü yağı (annem zeytin yağı veya margarinde olur diyor) Çatal ( arada tadına bakmak için) Yemek kaşığı(tepelemee 1yemek kaşığı tuz için) Büyük/tahta kaşık (En önemli malzememiz. Karıştırmak için.) Makarnamız (pişirmek için) Tuz (koymak için) Tencere Üstüne konulacak kaşar peyniri için malzemeler(ben kaşar peynirli seviyorum isterseniz beyaz beyni yada ketçap kullanabilirsiniz.): Rende cihazı (peyniri rendelemek için) Orta büyük bir tabak Bıçak (okula götürmeyin kızarlar) Kaşar peynir Süzmek için malzemeler:(değşik süzme yöntemleri oalbilir ben böyle süzüyorum) bunların isimelri endir bilmiom resimdekiler işte normalde süzgeç kullanıyorum ama o kirliydi. Malzeme bölümümüz bitti şimdi Yapılışı: Önce su ıstıcımıza alabildiği kadar su konur. (böylece daha çabuk kaynatmış oluruz. Suyumuz ısıtılırken biz diğer işleri yaparız öncelikle aspiratörü 1. kademeye alırızki koku olmasın. Kaynayan suyumuzu tenceremize boşaltıyoruz. Su yencerede tam kaynasın bu arada kaşar rendelliyelim. Bu arada suyumuz kaynamaya başladı. makarnamızın paketini açıp suya koyuyoruz. (normalde makarnaları koymadan önce tuz ve bir miktar yap koymak tavsiyemdir ama ben koymayı unuttum sonradan aklıma geldi :)) Makarnamızı arada sırada karıştırıyoruz. Belli bir süre geçtikten sonra yeteri kadar piştiğinden emin olmak için çatalımızı sokup bir tane makarna alıp soğutuyoruz. Ve yiyoruz. Kıvamını ayarlıyoruz. hmm yeteri kadar pişmiş. Makarnamızı alıp süzüyoruz. Önce aspiratörü kapatalım kafamızı ütülemesin. Süzme aşamasını çekemedim kusura bakmayın. Resimleri çekerken süzmek zor oluyordu. Makarnamızın altını kapattıktan sonra tenceremizi alır süzgeçten döker ve süzeriz. Ve tekrar tencere koyarız. Sonra tenceremizden tabağımıza makarna koyarız. Üdtüne kaşar peynirimizi döküyoruz. İsteyen ketçapda dökebilir. AFİYET OLSUN! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yakında portakal sıkma, mısır patlatma gibi öğretilerle karşınızda olacağım. Yeni bir pati için oldukça iyiyim dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Sana inat yapıp yedim.. Afiyet olsun =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bende hep nerde yanlış yapıyorum die düşünüodum.[signature][hline]All da killin' Twice da Humor Half da İntelligence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 salça soslu daha güzel oluyo bu meret[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 salça ve kıyma ama o biraz uğraştıcı oluyor ama mükemmel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 abi ne kasmıssın ya[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! www.dizaynet.net Web Disign,Hosting,Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben yogurtsuz yemem abi![signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bunun üstüne domates sosu iyi gider onuda bir ara ben anlatırım :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 portakal suyu tutorials ı isteyom *!evdeki portakalları nasıl sıkacagını düsünür*[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! www.dizaynet.net Web Disign,Hosting,Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Syn, 24 Aralık 2005 10:47 tarihinde demiş ki: Bende hep nerde yanlış yapıyorum die düşünüodum. lol[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 muahahhaahha ilk yazıya bittim aşmış :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar