Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Aradım bulamadım konu neyse Ya film nezaman gelicek Türkiyeye yada gelmicekmi bilen varmı ?[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Seann William Scott için izledim.Hakikaten harikaydı. Eğlenmek istiyorsanız mutlaka izleyin. [spo1=Kısa Bilgi]Bo (Seann William Scott) ve Luke (Johnny Knoxville) Duke kuzenler, seksi kuzenleri Daisy'nin (Jessica Simpson) ve amacaları Jesse'nin (Willie Nelson) yardımlarıyla, Duke ailesinin çiftlik evinin, kasabanın çürümüş komseri Boss Hogg (Burt Reynolds) tarafından yıkılmasına engel olmayı kafalarına koyarlar. Bu hayati mucadelelerinde, onlar için her yol mübahtır.[/spo][signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar