Skater_boy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Arkadaşlar sonunda olması gerektiği gibi çoğu bug düzeltildi artık çok caydırıcı cezalar war.Bide şu anahtar görevi düzelse oyun süper olcak[signature][hline]Name:PowerBuff Job:Priest(Healer) Lvl:5x Clan:Celestialwards Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Skater_boy, 24 Aralık 2005 12:47 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar sonunda olması gerektiği gibi çoğu bug düzeltildi artık çok caydırıcı cezalar war.Bide şu anahtar görevi düzelse oyun süper olcak Kosp? ofcourse not..[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 onu da görmeyiver canım :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yavaş yavaş olcak i-şallah[signature][hline]Name:PowerBuff Job:Priest(Healer) Lvl:5x Clan:Celestialwards Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Skater_boy, 24 Aralık 2005 12:49 tarihinde demiş ki: yavaş yavaş olcak i-şallah biz diil ama çocuklarımız belki görür o günleri..[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 :)[signature][hline]Name:PowerBuff Job:Priest(Healer) Lvl:5x Clan:Celestialwards Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ama bide eski halini düşün[signature][hline]Name:PowerBuff Job:Priest(Healer) Lvl:5x Clan:Celestialwards Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 mis gibiydi eskiden ne güsel kosp yoktu...[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 :) sürekli dc olmalar fln ıyyyy bide şu an preminiumların öncelikli serverlara girmesi saçmalık geldi bana[signature][hline]Name:PowerBuff Job:Priest(Healer) Lvl:5x Clan:Celestialwards Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ben anlamıyorum o kadar sorun war hala da yeni server açmaya devam ediyolar sanki diğerlerini düzeltmişler gibi[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ilginç bir yaklaşım[signature][hline]Name:PowerBuff Job:Priest(Healer) Lvl:5x Clan:Celestialwards Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 3-5 eglencelik sey eklenmis Sundries'e baska da birsey yok gerci patch yok direk NPC'leri editlemisler :S .. evet evet KE düzeliyor hakikaten !!!!!!![signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 KE düzeliyor ama biz bozuluyoruz artık.Bu oyuna eskisi gibi sıcak bakmıyorum.Zevk vermiyor :(, Zevk alan arkadaşlarımız varsa Serverini söylesin orada devam edeyim.[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozala Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 slm millet ben lwl 43 bir mageim severim xıgenon kasamak weya kasılmak isteyen pm atsın :) şaka yani! isteyen bana mesaj atsın beyler ve bayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozala Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 neden ezik ezik karakterleriniz war valla benim hepsi 30 üstü billah :) isteyeni kasarım serverlerim !!ares!! ^^xıgenon^^++olymıpıa++%%beramus%% hepsimde kasbilirim para karşılığı almayız müeeseseden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: ozala, 24 Aralık 2005 14:39 tarihinde demiş ki: slm millet ben lwl 43 bir mageim severim xıgenon kasamak weya kasılmak isteyen pm atsın :) şaka yani! isteyen bana mesaj atsın beyler ve bayanlar OmG !![signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozala Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 valla beni şkayet etmeyin lütfen doğruları konuşuyoruz dimi ama :( ama ben küserim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozala Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hadi bye ben knight onlinea giriyorum mesajlarınızı alamadım :D istemiyorsunuz madem byeeee millet bu arada süper bir form bu paticik bu gün üye oldum süpersin paticik yapana teşşşekkürler :D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: ozala, 24 Aralık 2005 14:41 tarihinde demiş ki: neden ezik ezik karakterleriniz war valla benim hepsi 30 üstü billah :) isteyeni kasarım serverlerim !!ares!! ^^xıgenon^^++olymıpıa++%%beramus%% hepsimde kasbilirim para karşılığı almayız müeeseseden :) aga ciddimisin? aresde 61 char varda kasarmisin?[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 walla nasıl kastın 30 a kdr hayret ya :)[signature][hline]Name:PowerBuff Job:Priest(Healer) Lvl:5x Clan:Celestialwards Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 parayla kasmayı ben yapıyorum prensip şu chzarı werirsin kasarım itemleri alırım üstündeki bukadar?60+ en fazla 5 lwl kasabilirim msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: ozala, 24 Aralık 2005 14:41 tarihinde demiş ki: neden ezik ezik karakterleriniz war valla benim hepsi 30 üstü billah :) isteyeni kasarım serverlerim !!ares!! ^^xıgenon^^++olymıpıa++%%beramus%% hepsimde kasbilirim para karşılığı almayız müeeseseden :) O_o Aga pls,kas pls,item pls,money pls...[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar