Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tengri ve clanı OSMANLI'NIN yaptığı saygısızlıklar....

AeQuiTaS

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar küfür edior ama kusura bakmayın saygı duycanız insana dikkat etmeniz lasım...
[spo1=Küfür edior isteyen bakmasın]
[/spo]
Pelerin görevi için geldik ve OSMANLI clanı ordaydı yaratığı kesemediler sonra biz girdik yaratığa onlar durduk yere adamlarımıza parasit attılar ve sonrada saygılı dedimiz kral yaptımız Tengri küfür ve aşalayıcı tavırları ile orayı resmen birbirimize zindan ettirdiler....Sonrası görüldüğü gibi..
[spo2=Yazık yapılanlara ama sonnda bezdiler ][/spo]

[spo3=Hırs!!!!!][/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
bilinc, 22 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
Pelerin görevi için içeri girdiğinizde bu aralar yeni bir çok klan kurulduğu için sizden başka bir klan daha içeri girebilir. KS mi olur ne olur vs gibi sorular geldi değil mi aklınıza? Bence çok daha enteresanı var. Diğer klan ister human olsun ister orc sanki arenada gibi oluyorsunuz ve birbirinize vurabiliyorsunuz. Ve öldüğünüzde buraya dikkat NP gidiyor. evet yanlış duymadınız. NP gidiyor. Bugün cloud klanıyla benle aynı anda girdi ve aramızda tartışma yaşandı. Bizim priest centaura torment attı. Ama Tabi ki cloud düşman gözüktüğü için o da tormente yakalandı. Olay büyüdü vs vs. Bu durumdan yararlanıp np transferi yapmış önemli charlar var. İçeriye çok parayla girmeyin. NP'niz yoksa exp gider. Aynen invisationda olduğu gibi. Benden uyarması...

.[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: JokerS
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Sosyal ağlarda paylaş

Np transfer demedim zaten...Sadece bu konuda uyarı yapmıştım. Onu hatırlattım.Berasmusa çok seneler dedin ya bir de o da kopardı beni. Berasmus açılalı bir yıl olmadı daha...:D[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: JokerS
Server: Ares
Durum: Az kaldı...

[Bu mesaj bilinc tarafından 23 Aralık 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bilinc, 23 Aralık 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
Np transfer demedim zaten...Sadece bu konuda uyarı yapmıştım. Onu hatırlattım.

Uyarını okudum .... Farkındayım.. fakat beramus da oynayanlar bilir Tengri miLLer saygı duyalan insanlardı sanırım...Hepsinin gerçek yüzleri ortaya çıkdı biz girdiğimizde elimizden geldiğince ii niet gösterdik Tengri artis tavırları ve küfürlü konuşmaları ile bayağı bi problem çıkardı ve 3 4 clan görev yapamadı o serverda...Koymadığım resimlerde war bilinsin...
Bu arada okadar ölmeme öldürmeme rahmen np de bi değişme olmamış dipnot olsun..(Para gidior!)

[Bu mesaj AeQuiTaS tarafından 23 Aralık 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
(çok seneler biras abartı çaktırma :D)

[Bu mesaj AeQuiTaS tarafından 23 Aralık 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık valla bir oyun için hala ana bacı katıyorlar :(
Ulan kesmedin adamlar daldı çek git server değiş daha orda ne duruyorsun rezil insan tobe tobe[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...