Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Ve Kredi Kartı Numarası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kredi kartım olmadığı için bu konuyu açtım, yardımcı olursanız sevinirim.

Wow daha bugün elime geçti patchleri indirdim, fakat crate account a basınca 5.sekmede yani kredi kartı bölümünde bir sorunum war , çünkü benim bir kredi kartım yok. Bu yüzden oyuna giremiyorum ve 1 aylık bedava hala duruor.

Bildiğiniz kredi kartı numarası varsa [ 2 gün için yazıcam pazartesiye bulmuş olurum kartı ] verebilecek olan verebilir mi ?

Teşekkürler...
Mesaj tarihi:
Artık Araştırıyor sanırım , bende olmuyor...)= invalid card number diyor.

[Bu mesaj verte tarafından 24 Aralık 2005 08:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Numarasi sectigin card tipiyle uymasi gerekir . kafandan bir numara sec . Visa , Visa Electron . MasterCard , American Express .. etc hepsinde dene biri tutar zaten bilgileri yanlis girersen 30 gunluk beles oyun suresi sonunda oyuna giremiyorsun . Acc managementdan dogru bi Credi Kart yazarsin . Sadece Card Typela Card No uyusmasi lasim , bilgiyi aldigi an bankaya gonderiyor ve banka o card type vermiosa sorun ckio.[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !
Mesaj tarihi:
walla coook iyi olur abi be:) msni eklersen sewinirim [email protected]. pazartesi alıcam garanti bankasından sanal kart:) saol tekrar yardımın için...

[Bu mesaj verte tarafından 24 Aralık 2005 08:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hmmm vertecim ben bulamadm su ana kadar . ama sen annenin , babanin , arkadasinn , kuzeninn etc.. herkesin kredi kartini versen olur . oraya adini yanlis girersin parayi cekmiyorlar zaten hemen . 30 gune de bulursun bisey veya gamecard yuklersin .[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Mesaj tarihi:
Card Type : Visa Electron
Card Number : 5327 7122 7638 2172
Exp. Date : 01/08 - Cogu kisinin bu tarihli olur veya 08 yerine 06 yazabilirsin .
last 3 numbers : 327 , 328 , 321 , 326 = burayi istedigin gibi salla buna bakmazlar ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
  • Yeni Oluştur...