Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Ve Kredi Kartı Numarası

verte

Öne çıkan mesajlar

Kredi kartım olmadığı için bu konuyu açtım, yardımcı olursanız sevinirim.

Wow daha bugün elime geçti patchleri indirdim, fakat crate account a basınca 5.sekmede yani kredi kartı bölümünde bir sorunum war , çünkü benim bir kredi kartım yok. Bu yüzden oyuna giremiyorum ve 1 aylık bedava hala duruor.

Bildiğiniz kredi kartı numarası varsa [ 2 gün için yazıcam pazartesiye bulmuş olurum kartı ] verebilecek olan verebilir mi ?

Teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Numarasi sectigin card tipiyle uymasi gerekir . kafandan bir numara sec . Visa , Visa Electron . MasterCard , American Express .. etc hepsinde dene biri tutar zaten bilgileri yanlis girersen 30 gunluk beles oyun suresi sonunda oyuna giremiyorsun . Acc managementdan dogru bi Credi Kart yazarsin . Sadece Card Typela Card No uyusmasi lasim , bilgiyi aldigi an bankaya gonderiyor ve banka o card type vermiosa sorun ckio.[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm vertecim ben bulamadm su ana kadar . ama sen annenin , babanin , arkadasinn , kuzeninn etc.. herkesin kredi kartini versen olur . oraya adini yanlis girersin parayi cekmiyorlar zaten hemen . 30 gune de bulursun bisey veya gamecard yuklersin .[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Card Type : Visa Electron
Card Number : 5327 7122 7638 2172
Exp. Date : 01/08 - Cogu kisinin bu tarihli olur veya 08 yerine 06 yazabilirsin .
last 3 numbers : 327 , 328 , 321 , 326 = burayi istedigin gibi salla buna bakmazlar ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...