verte Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Kredi kartım olmadığı için bu konuyu açtım, yardımcı olursanız sevinirim. Wow daha bugün elime geçti patchleri indirdim, fakat crate account a basınca 5.sekmede yani kredi kartı bölümünde bir sorunum war , çünkü benim bir kredi kartım yok. Bu yüzden oyuna giremiyorum ve 1 aylık bedava hala duruor. Bildiğiniz kredi kartı numarası varsa [ 2 gün için yazıcam pazartesiye bulmuş olurum kartı ] verebilecek olan verebilir mi ? Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Kafana gore doldur orayi 5234123412341234 123 Master Card 30 12 09 Seklinde[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Artık Araştırıyor sanırım , bende olmuyor...)= invalid card number diyor. [Bu mesaj verte tarafından 24 Aralık 2005 08:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Numarasi sectigin card tipiyle uymasi gerekir . kafandan bir numara sec . Visa , Visa Electron . MasterCard , American Express .. etc hepsinde dene biri tutar zaten bilgileri yanlis girersen 30 gunluk beles oyun suresi sonunda oyuna giremiyorsun . Acc managementdan dogru bi Credi Kart yazarsin . Sadece Card Typela Card No uyusmasi lasim , bilgiyi aldigi an bankaya gonderiyor ve banka o card type vermiosa sorun ckio.[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Msnin warmi :) [email protected] gelirsen cok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 oglene kadar sabret ben bi arkin credit card no aliyim :). msne gelrm[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 walla coook iyi olur abi be:) msni eklersen sewinirim [email protected]. pazartesi alıcam garanti bankasından sanal kart:) saol tekrar yardımın için... [Bu mesaj verte tarafından 24 Aralık 2005 08:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ya da bana bii sallama bulabilirmisin tutacak bisi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Arkadaslar Yokmu Yardım Edecek ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hmmm vertecim ben bulamadm su ana kadar . ama sen annenin , babanin , arkadasinn , kuzeninn etc.. herkesin kredi kartini versen olur . oraya adini yanlis girersin parayi cekmiyorlar zaten hemen . 30 gune de bulursun bisey veya gamecard yuklersin .[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 gir bi bankamatik numarası yeter ama visa electron olmalı[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Siz sallıyabilirmisiniz bi iki tane :P ben salla salla tutmuo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Card Type : Visa Electron Card Number : 5327 7122 7638 2172 Exp. Date : 01/08 - Cogu kisinin bu tarihli olur veya 08 yerine 06 yazabilirsin . last 3 numbers : 327 , 328 , 321 , 326 = burayi istedigin gibi salla buna bakmazlar ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar