Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kardeşim karakterin şu an moradonda yapabilceğin bişey varsa diye yazım dedim üzerinde hiçbişey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 biraz önce geldi yeni şifrem e mail adresime tam bende yazıyodum aldım die adamı aldım ama herşeyi almışlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 :([signature][hline]Name : Simokin LvL : 61 Class : Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 geçmiş olsun ya neyse yine karakterini aldın o yeter item nede olsa yaparsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 adam benim e mail adresimi değiştirememiş Allah tan defalarca yazmış siteye mail adresimi değiştirin die ama gm ler değiştirmemiş Allah tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 dostum cok gecmis olsun.ama benim tahminimce bu adiligi yapan gene senin cevrenden seni iyi taniyan biridir.neyse hallettigine sevindim sorununu gözün aydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar