Korku Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Şimdi 2 şehir gozumun onu getirdim İstanbulda bu bisikletle Hasippaşaya çıkmam imkansız kesin uskudara takla atarak geri donerim sonra trafik berbat gelen arkadan sokar cafasını tamponu vs vs vs İstanbulda Olmaz bu yanlış X X X Mersin 20 senem geçti otobus yerine bisiklet kullanırdım çoğu zaman.Neden dersen TEPSİ gibi bir şehir.Şehir merkezine gitmem 15 dakkamı almıyordu zaten kucuk olduğu için okadarda sorun olmuyordu trafik yok yokuş yok fazla donmuyorsun dim dik gidiyorsun sıkıcı olur yaa diyorsunuz ama Sağlam surdukten sonra HIZ Yapmak tehlikeli değildi :D Ama bu bisiklet ole bir şehirde bile işe yaramaz Belin ağrıyacakki daha hızlı pedal çeviresin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bu güzel işte..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 off karika hep bole bir bisikletim olsun isterdim :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Çok sakat duruyor ama yaws...[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yok abi onun üstünde bir kuş gibi özgürce uçarım :D Ona benzerini sürdüm manyakdı yaa yorulmuyorsun olebir ozelliği vardı :D 70km gordum zorlasam bişeyler yapardım :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: kickass, 21 Aralık 2005 22:08 tarihinde demiş ki: bisiklet ve günümüzde ulaşım? şaçmalık istanbul trafigi= bisikletler arabalardan 10 kat hızlı hareket eder. hatta yayalar...[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben zencilerin kullandığı chopper tarzı bisikletlerden getirtmek istiyorum yazlığa.. çok havalılar :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 resim var quote yapmayalim da o bisikletin tekerlekleri cok ince ve saglam tutus icin cok duz yol ister. istanbulda kullanmak imkansiz gibi bisey.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 normal bisikleti tercih ederim[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 japonyada cok war lol[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! www.dizaynet.net Web Disign,Hosting,Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 en baştkai resimdeki 2. bisikleti görmüştüm kampçılar falan uzun yok için kullanıyor sanırsam onları. Bizim burda çok acayip biişi var ufacık bi motor oldukça ufak ama adam onun üstüne binip dolaşıyor çok komik bir görüntü oluşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 O bisikletler daha az güc istiyor emin olabilirsiniz uzun yollar icin ideal vede bacaklarinda sakatlik olan(yani cok guclu bacaklari olmuyan uzun sureli kiriklardan sonra falan olay gibi yani) cok faydali hiz olarakda normal bisikletle ayni hiza gelebiliyor sanirim dengedede pek bir problem olcagini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 dengede probloem olur[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar