Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu nası bisiklet böle?

Persky

Öne çıkan mesajlar

Şimdi 2 şehir gozumun onu getirdim
İstanbulda bu bisikletle Hasippaşaya çıkmam imkansız kesin uskudara takla atarak geri donerim sonra trafik berbat gelen arkadan sokar cafasını tamponu vs vs vs İstanbulda Olmaz bu yanlış X X X

Mersin 20 senem geçti otobus yerine bisiklet kullanırdım çoğu zaman.Neden dersen TEPSİ gibi bir şehir.Şehir merkezine gitmem 15 dakkamı almıyordu zaten kucuk olduğu için okadarda sorun olmuyordu trafik yok yokuş yok fazla donmuyorsun dim dik gidiyorsun sıkıcı olur yaa diyorsunuz ama Sağlam surdukten sonra HIZ Yapmak tehlikeli değildi :D Ama bu bisiklet ole bir şehirde bile işe yaramaz Belin ağrıyacakki daha hızlı pedal çeviresin...
Sosyal ağlarda paylaş

off karika hep bole bir bisikletim olsun isterdim :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi onun üstünde bir kuş gibi özgürce uçarım :D
Ona benzerini sürdüm manyakdı yaa yorulmuyorsun olebir ozelliği vardı :D 70km gordum zorlasam bişeyler yapardım :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kickass, 21 Aralık 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
bisiklet ve günümüzde ulaşım?

şaçmalık

istanbul trafigi= bisikletler arabalardan 10 kat hızlı hareket eder. hatta yayalar...[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

O bisikletler daha az güc istiyor emin olabilirsiniz uzun yollar icin ideal vede bacaklarinda sakatlik olan(yani cok guclu bacaklari olmuyan uzun sureli kiriklardan sonra falan olay gibi yani) cok faydali hiz olarakda normal bisikletle ayni hiza gelebiliyor sanirim dengedede pek bir problem olcagini sanmam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...