AFGM Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 main hand shar off hand dv en iyi attack ı veriyor arkadaslar off hand de dv daha cok attack verıyor[signature][hline]LaydArwen[AFGM] LvL:63 Priest 90k np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bencede shard kullan her zaman en iisidir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Shard tabiki ama 65+ isen dv de düşünebilirsin[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 dual +8 shard ve +8 darkvane sahibiyim, 64 üm şimdilik dv' nin pek atak katkısı yok wolf ile 14 falan oynuor atak ama -170hp/mp büyük rakam. 67+ kullanılabilir, bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 65 + kesmiosa 67+ da kullanılabilir eğer ac yüksekse - hp yi sallamıxaksan tek comboda bitirmek için benc mantıklı fazlaca ap farkı oluo yüksek lvl larda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 lwl 65+ ise dv kullanmak mantıklı dvnin bilmediğiniz bir özelliğini söliyim critical damege'si var.allah bana areste 2 kere yapmayı nasip etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokobil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 abı sorman hata +8 shard her zaman daha ıyıdır cunku dual :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sol ele alınan silahın verdiği atak %50 gibi bişi daha azdır. eğerki 64+ falan isen benim hp bana yetio dersen kesinlikle ve kesinlikle dark vane derim ben bi ara +8 mirage ve +8 dark vane kullandım arkadaşımın lvl i benden yüksek olduğu için mirage +7 lerle benden daha fazla atağı vardı aynı çocuğa dalıyoduk arkadaşımın spike ile vurduğunu ben thurst ile vuruyodum dark vane de kritik damage yok diyolar ama bence var master olmadığım halde vuruşlarım baya iyiydi not : malice yemiştir demeyin aynı anda dalıyoduk çocuğa ama hp almasının yanında manada götürmesi kötü oluo ben hp ye fazla önem vermiyodum ama mana sux derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ne die up ladınız ki bu konuyu zaten konuyu açan kişi hangisi daha iidir bu zamana kadar örenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kim upladı bilmiyorum ama o shard ların durduğunu zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 tabiki shard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 8 dark vane ve +8 shardim olmadi ama şunu kıyaslayabilirim; 1 elimde mirage +8 1 elimde dark vane +7 varken ap 1723 oluyor, 1 elimde mirage +8 1 elimde shard +7 olunca ap 1658 oluyor, ama kaybettiğim hp yi 1az fazlasiyla geri almak için amulet of hp takiyorum o zaman da dark vane li halimin ap si 1644 oluyor... eğer diyorsan ki bende rol fln war canim saten fazla, o saman dark vane tak derim, ama sunu da unutma şey kadar canimiz war bazen 10-20 hp bile hayat kurtardiği cz de dark vane takarken yanina hp bonuslu 1şe takmadan pk yapmak 1az zor gibi geldi bana... tabi 1 artisi daha war, 1 elin kirmizi dieri beyaz :d türkiye :d cok karizma görünüor dark vane ile.. dipnot: dual dark vane takanlarin aklina sasayim :d :::::::::::::axi_cocuk after name change: ih4teu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 65+ isen unique takıların sağlam ise +8 shard +8 dv yanyana kullan.zira dv'nin kritik vuruş özelliği var.kritik vurursa +9 shard varmış gibi vurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 su kritik vurus herkesin agzinda pelesenk olmus bu güne kadar kritik vurusla vurulmus ares ve diger server larda 1 ss varmi ben görmedim gören varsa ss koysun buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yanlis hatirlamiyorsam bundan 7-8 ay oncesi hq nun altina girmiş 1 assasin elinde dv ile hq ya %leri çaktiktan sonra spike vuruor ve hq yerde... videosu vardi bende ama oynama video mu orasini bilemem... formattan sonra pc de yok, link i bulabilirsem yollarim.. %0,54123156 ihtimal için dv takmaya değmez bence shard i olan shard taksin derim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar