NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: AFGM, 24 Aralık 2005 12:48 tarihinde demiş ki: clan need nps ujio gel turkun turkten baska dostu yoktur bunuda unutmayın vardir vardir ön yargili olmayin :) ben oyuna girer girmez kurucam bir clan teklif icin saol ben beklerim sizi artik :)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AFGM Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya nıye kurcan hazır rank 4 clan var gel kendı clanınmıs gıbı takıl + su nylarım elınden alalım su kaleyi[signature][hline]LaydArwen[AFGM] LvL:63 Priest 90k np Ares Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 disarda kalan cok bos arkadas var tekrar toplanmak lazim amac kale almaksa 2. güclü bi clanin olmasinin kime zarari var ( hos öyle güclü olacak diye bi iddam yok ya neyse )[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AFGM Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 guclerımızı bırlestırelım voltranı olusturalım :=))[signature][hline]LaydArwen[AFGM] LvL:63 Priest 90k np Ares Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben belden asagisi olmam ama :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AFGM Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tamam ken kafası ol[signature][hline]LaydArwen[AFGM] LvL:63 Priest 90k np Ares Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar