Qui Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Eclipse&message.id=43103 Ya fenalık geldi bu eclipse'in load lock offline zımbırtılarından. Sabah girmeye çalıştığımda 10küsür serverdan tek offline olanı Eclipse'ti. Zaten ping'de en düşükler seviyesine demir attı son zamanlarda.. *!Eclipse fikrini ortaya atanı silahının dipçiğiyle kovalamaya başlar*[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ben az önce girdim.sabah saat kaçtan bahsediyorsun?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Qui yani okadar buyuk bir sorun degil bence, gel shadowfire a tatoonie ye birlikte kazalim madenleri eglenelim. Ben ecplispe giremiyince shadowfire dayim, ona giremessem ahanzi, onada giremezsem kafam girsin lucasa artik[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Valla Ahazi super bu konularda hic sorun cikmiyo neredeyse, biz su an 3 kisiyiz bir PA kurmak istiyoruz ama daha cok adam lazim para yetmiyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Bria ya Gelin :)[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biander Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: tom, 17 August 2003 15:05 tarihinde demiş ki: Valla Ahazi super bu konularda hic sorun cikmiyo neredeyse, biz su an 3 kisiyiz bir PA kurmak istiyoruz ama daha cok adam lazim para yetmiyo:) Ping ve Loss ta ahazi rulaz. exlipste sejhir ici adim atmazken ahazide 100 mtr yaris yapiyom bazen sebebini bnde bilmiyom ama oole Ahazide nikim Ecre Medic - Entertainerim Tell atin beraber takilalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Guzel sevindim buna yeni bir arkadaş daha geldi, sein de gördüğün gibi ahazi ping olayinda lag olayında çok iyi ben tell atarim sana bize ulaşmak isteyenlere: krisalis batu zade ecre yeni arkadaşları bekliyoruz. 1 arkadaş daha var da nickini hatirlayamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Valla bu sabah ahazi'de bazaara baktim. Clothing kisminda sadece 90 tane item vardi. Gereginden biraz daha bos bir server sanirim.Bu yuzden ahazi 2. character icin super bi yer bence. :) /wolith ölümüne commando :p[hline].......................Muhendis A'ab....................... [Bu mesaj Enginar tarafından 19 August 2003 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 En populer serverda bir iki gocme arasira biraz lag normaldir arkadaslar.. Bazı lag ve loss olaylarinin ise tamemen kendi bolgemiden kaynaklandigini da check ettik arkadaslarla.. Turkler bu oyunda cok bolundu yazik. Herkes ayni serverda olsa cok iyi seyler olabilirdi. Farklı bir server da oynamanin tek bir mantigi olabilir oyuna yeni basliyorsunuzdur serverda yenidir shodowfire ve tempest gibi.. Eclipse de 23 saat (14-15 kapali) insan bulabilirisiniz architect weaponsmith gibi mesleklerde asmis super silahlar ve armorlar yapan insanlar bulabilirsiniz. Bir mekana gittiginiz zaman illa bir grup yapip gitmek zorunda degilsiniz oraya gittiginiz zaman zaten grup olmayi bekleyen bir suru insan bulursunuz (örnek LOK , tusken fort). Guzel faction catismalarina sahne olabilirsiniz ve digerlerinde bulamayacagini bir suru sey.. iyi dusunun sonra geri donusu zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Haklisin bolunmek hos değil katiliyorum ancak şu yanı var, turk arkadaslarla oynamak her zaman daha zevklidir kabul, ancak lag yasıyorsanız full olayı vs insan sinir oluyor, sonra herkes çok aşmışken sen çok geride isen de pek tadı olmuyor, etrafındaki herkes expert olmuşken sen çömezliğin(oyunların en zevkli zamanlarıdır) tadını çıkaramıyorsun, sonuçta Ahazi'de biz az kişiyiz ancak çömezliği doyadoya yaşıyoruz Zade birşey keşfederse hemen bana haber veriyo ben birşey bulursam ona, hazır bilgileri toplamıyoruz o birşey keşfetmenin zevki bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 şu full saate bi rastlayamadım,gece kaçtan sonra full oluyo[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: elesso, 20 August 2003 17:24 tarihinde demiş ki: şu full saate bi rastlayamadım,gece kaçtan sonra full oluyo[hline]Eclipse:Eive Ikeste Eive, Hiç tavsiye etmem, çünkü çok uyuz bi olay. Amerika'da gündüz ya da akşam üzeri olduğu saatlerde, bize göre gece yarısı ve sonrası...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Bothan Scout,Marksman,Brawler,Medic,Artisan,Entertainer..., (Ne iş olsa yaparım abi...) Eclipse Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 4 temmuzdan beri eclipsete oynuyorum bu oyunu su ana kadar 2 kere fulle karsilastim oda bizim saatle pazar geceye dogru o kadar . Onun disinda ahazide charimda var ismi Attitax di galiba wokkie scout CH yapicam.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 şu patch sorunumu halledeyim ahazi filan dinlemem :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar