bilinc Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Geçenlerde 3 kediden bahsetmiştim birini bir arkadaş alacak gibi birşey... Pek de büyüdü keratalar... Diğer iki eşekçiğin resimlerini koyayım... Valla ilk kez koyacağım inşallah olur. Bu arada kedileri almak isteyenler için için iletişim numaraları 0 212 5298951 0 535 3693323[Bu mesaj orc_lord tarafından 27 Ekim 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: bilinc, 27 Ekim 2005 22:12 tarihinde demiş ki: [signature][hline]Do you bury me when im gone..Thats time i disapeear..Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 [signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!I'm love in it! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 tşkler yahu nedense beceremedim:P valla denilenleri yaptım ama neyi eksik yaptım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: bilinc, 27 Ekim 2005 22:09 tarihinde demiş ki: Geçenlerde 3 kediden bahsetmiştim birini bir arkadaş alacak gibi birşey... Pek de büyüdü keratalar... Diğer iki eşekçiğin resimlerini koyayım... Valla ilk kez koyacağım inşallah olur. Bu arada kedileri almak isteyenler için için iletişim numaraları 0 212 5298951 0 535 3693323[Bu mesaj orc_lord tarafından 27 Ekim 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Bu güzelliklerden birini bir arkadaş alacak sanırım. Evimde 2 kedim daha olduğu için bu beişleri vermek zorundayım. Diğer bebişi isteyen olursa benimle iletişim kursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 off çok tatlılarmış, yurtta kalmasam bakmak isterdim :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 minicikler, çok tatlılar. umarım en kısa sürede birer ev bulabilirler..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sağ taraftaki ufaklığı verdik bir kedi sevene. Soldaki arkadaşımız kaldı. Çok oyuncu çok kucakçı feci bir yumurcak. İsteyenlere tekrardan duyrulur....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 165.000 Clan: Clanless Server: Ares Durum: Kasıyorum tekrardan du bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Hazır uplayım görsünler =) Çok şirinler. Evde hamster besliyorum, alırsam iç savaş cıkar evde =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Çok sevimli ve garip bakmışlar yavrucaklar.Umarım digerinede ev bulursun.Kuş olmasa evde hemen alırdım. not:Baya bir zaman gecmiş konudan bu yana.Tarihi yeni fark ettim mazur görün :) [Bu mesaj Pentotal tarafından 07 Aralık 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Buldum buldum. Çok tatlı bir ortaokulda okuyan kız çocuğu ile anneannesi aldı. Bayıla ayıla aldı. Hemencecik adını Prenses bilem koydu :D [Bu mesaj bilinc tarafından 08 Aralık 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Onları yetim koma bilinc :) Çok şekerler ya[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 çok şekerler[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kediye gel =))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya geç mi kaldım hühüh ben kedi almak istiyorum var mı vermek isteyen birileri tanıyan ,gören, bilen?[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar