emrebjk_90 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arkdaslar clana pelerın almak ıcın ben 200m para ve 16k np ılede olur dıye duydum.144k np kasmak cok zor:(( goruslerınızı beklıyorum... rumuz: EnİGmA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: emrebjk_90, 24 Aralık 2005 12:33 tarihinde demiş ki: arkdaslar clana pelerın almak ıcın ben 200m para ve 16k np ılede olur dıye duydum.144k np kasmak cok zor:(( goruslerınızı beklıyorum... rumuz: EnİGmA Clana 5 k np si olan 30 tane adam al .. al sana pelerin..[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Zaten senin değil clanın np sinin 144k olması lazım..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 clana pelerin sadece 144k np tamamlandığında ve pelerin görevi yapıldığında alınılabilir.. başka bi oluru yoktur bu işin.. ha olmadı bende kunabarl ı araya sokar alırım pelerini diosan o senn bileceğin iş :D wejfnwlkegew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kesin yazin diye talimat verdin diye yaziom yoksa post kasmak gibi bi amacim yok :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ahzuahzu alow kunabarl abi ya abi wer ordan bi pelerin eski meski idare edicez artık o kadar np kimde war yaw hadi be abi geçen senin hanımın adliyedeki işini halletmiştim ama unutma abi :D[signature][hline]nick:str_semiH server:ares level:53 % 44 job:blade clan:JuniorVision Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ne yazayım sen süüle[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Aralık 2005 12:37 tarihinde demiş ki: kesin yazin diye talimat verdin diye yaziom yoksa post kasmak gibi bi amacim yok :D Benim hiç yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 gel 200m ye ben sana legolas ın pelerinden verem biraz kirli ama bizim kuru temizlemeci kamil e yıkatırıs :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: arrdeam, 24 Aralık 2005 12:38 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 24 Aralık 2005 12:37 tarihinde demiş ki: kesin yazin diye talimat verdin diye yaziom yoksa post kasmak gibi bi amacim yok :D Benim hiç yok :d Beni sakın karıştırmayın :)[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: VisuaL_ReaL, 24 Aralık 2005 12:39 tarihinde demiş ki: said: arrdeam, 24 Aralık 2005 12:38 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 24 Aralık 2005 12:37 tarihinde demiş ki: kesin yazin diye talimat verdin diye yaziom yoksa post kasmak gibi bi amacim yok :D Benim hiç yok :d Beni sakın karıştırmayın :) [spo1=.]+1[/spo][signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tüh be ben yamışım önceden :([signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar