UnholyOne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 banlar hala dewam ediyo :P mutlu gunler yakındır inşalla. hepimize hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Blocked 70 level bişeye yaramıyor xD[signature][hline]"Your account has been blocked" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 61 Blocked olcana 70 olsun havanda olur :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 banlar ne durumda devam mı ?[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 walla ortalık biras duruldu ama king imiz geldi .... oyun moderatörleriyle konusmaya calısıo sanırım saglam 1 temizlik olcak[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
princeofdoom Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya hangi kosp programına üye oluolar bende olmaq istiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 nasıl yanı banlanmak mı ıstıyosun ?[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yaw _Kab1z_ az önce seni linatede gördüm.Uruk Blade mi ne kesiyordun macro ile :D Yanına gelip sana tek vuruş yaptı uruk nihahaha.[signature][hline]"Your account has been blocked" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bence gm ve dtlerle kosp programının sahibi arasında bi çıkar ilişkisi war.burda bi rant dönüyor. o yüzden kimse kospun tamamen kalkmasını beklemesin.:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: 256, 23 Aralık 2005 15:27 tarihinde demiş ki: Yaw _Kab1z_ az önce seni linatede gördüm.Uruk Blade mi ne kesiyordun macro ile :D Yanına gelip sana tek vuruş yaptı uruk nihahaha. 256 olur abim böle wakalar arada 1 acıp deniorum :P bu kosp zor biter ! neden = 1 kere denedim bağımlılık yapıcak nerdeyse :D[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hayırdır ?[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puyol_tr_fb Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bende bugun banlandım ama neden bilmiyorum cz de duruyodum dc yedim arkadaşın ekranında kosp yüzündenyazıyordu :( bu ban açılıyormu acaba bilen varsa yazsın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Olur böle vakalar Türk Gm Yakalar... ;)( şaka bi yana üzüldüm[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 chyper gm çalış- olmadı bak sende dene olmıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ewt CZ de yine kosp tan adim atilmiyor.. nerde bu gazabindan korkulacak GM ? sabah firtinalar estiren delikanli ?? akşam oldu böyle oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: angelusy, 23 Aralık 2005 10:14 tarihinde demiş ki: ne 5 i ne 10 nu ortalık kaynıyo ehehehe. macrodur o 10 tane banlayamaz bi seferde :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Cypher ın gm ini arayan arkadaş pm at (kenjuro_orc) nick bu bab ben çok denedim pm atmayı resimleri var bende gm ama failed veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar