Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ee ben dün kaydoldum napayım balon patlaması için sanırım 100 post lazım benim daha işim çok :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ne yani balon patlayınca patlakmı olcaz ?[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ben Oyuna giriorum Banlananları söLerim[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Koptum ya :D:D:D hee Patlak olcaz :D:D:D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 İyice cıvıttınız valla :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: 256, 23 Aralık 2005 11:10 tarihinde demiş ki: Bence bu GM shout'ta yazılanlara göre banlıyor :D Hemen shouttan yazıyorum "angelusy,kosper,duper,glitcher,caker ":D:D:D alla alla ne dıyem ben sana.. kek le warıror u ayakta tutamazsın fallenarcherla np kasarsın ( koxp ) hala bana bulasırsın :D dıyecek lafım yok hee aynen o dedıklerını yapıyorum ama su mage ıken koxp nasıl kullanacam bı anlat da kullanam+glıtch nasıl yapacam onuda anlat ..dupe beceremem valla ..kek kullandım yalan yok ama bıttı senı son gördugumde basıyodun sen de varsa ver...[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ne apak be :D[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bizde en azından bir şekil var şekilsizler düşünsün Lolz :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Gregorn, 23 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki: Bizde en azından bir şekil var şekilsizler düşünsün Lolz :D birazdan görurum şeklini patlayacak o ,ha gayret devam edın baska topıc lerede yazın ama faydalı olsun bari[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yok ya balon için deil maksat gey1k olsun sabahın bu saatınde[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 İstediğin kek olsun angelus kardeş :D.Dediğim gibi bende kek bitmez.Devam eden olursa macroya ben de Kek kullanmaya devam edeceğim :D Yalnız şu aklıma takıldı siz magesiniz.65 level bir paper mage 41xx HP si olabilir mi? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlama sakın xD[signature][hline]"Your account has been blocked" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 banlar durdu :D[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Dinlensiz az adam baya bir koşturmuştur :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: 256, 23 Aralık 2005 12:00 tarihinde demiş ki: İstediğin kek olsun angelus kardeş :D.Dediğim gibi bende kek bitmez.Devam eden olursa macroya ben de Kek kullanmaya devam edeceğim :D Yalnız şu aklıma takıldı siz magesiniz.65 level bir paper mage 41xx HP si olabilir mi? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlama sakın xD ıron set ım war + full +8 /15 ustum +7 lycoan dd baslığı cıkarınca ve 1500 alınca 3800 falan canım oluyo 41** deıl[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher [Bu mesaj angelusy tarafından 23 Aralık 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Seni demiyorum ben de. Devil_storm :D[signature][hline]"Your account has been blocked" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Rion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Valla adam psikopat çıktı :) Bence bu sefer cypher adam olcak gibi geliyo.Zaten bi tek cz de açılan koxp kaldı halletmedikleri.Dupeler vs silindi(chest itemlar hariç).Bakalım eğlenceli günler bekliyo gibi ;)[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 65 Np : 205 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Chest itemlerin dupe olanlarını normallerinden ayırt edemezler eğer chest itemlerindeki dupeleri kaldırmak isterlerse tüm chest itemleri silinir.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Rion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Zaten cypher daki bütün chest itemlar illegal yolarla elde edildi.Yani silseler bile kimse benimki legittir diye bi iddaa'da bulunumaz.Bence alayını silsinler.Ama chestlerden cıkan shellere bi cözüm bulamicaklar gibi geliyo.Onlarda arada kaynicak muhtemelen[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 65 Np : 205 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 biras karısık o işler :D[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Rion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ;)[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 65 Np : 205 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ban lar yeniden canlandı[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Valla silerlerse ortalık baya bir karışıcak demektir :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Rion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ooo süper olur valla.Karışsada kimse bişe iddaa edemez:) Yaw adam harbi psikopat cıktı catıır catıır banlıyo.Maşallah.Allah muvaffak etsin adamı :)[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 65 Np : 205 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 jewel banned[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Umarım arada masum banlamaz...[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar