Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cypher Gm leri iş baında

_Kab1z_

Öne çıkan mesajlar

Ee ben dün kaydoldum napayım balon patlaması için sanırım 100 post lazım benim daha işim çok :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
256, 23 Aralık 2005 11:10 tarihinde demiş ki:
Bence bu GM shout'ta yazılanlara göre banlıyor :D
Hemen shouttan yazıyorum

"angelusy,kosper,duper,glitcher,caker ":D:D:D

alla alla ne dıyem ben sana.. kek le warıror u ayakta tutamazsın fallenarcherla np kasarsın ( koxp ) hala bana bulasırsın :D dıyecek lafım yok hee aynen o dedıklerını yapıyorum ama su mage ıken koxp nasıl kullanacam bı anlat da kullanam+glıtch nasıl yapacam onuda anlat ..dupe beceremem valla ..kek kullandım yalan yok ama bıttı senı son gördugumde basıyodun sen de varsa ver...[signature][hline]clan :AshQiyA
server :cypher
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde en azından bir şekil var şekilsizler düşünsün Lolz :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn
Sosyal ağlarda paylaş

İstediğin kek olsun angelus kardeş :D.Dediğim gibi bende kek bitmez.Devam eden olursa macroya ben de Kek kullanmaya devam edeceğim :D
Yalnız şu aklıma takıldı siz magesiniz.65 level bir paper mage 41xx HP si olabilir mi?
Bilmediğim için soruyorum yanlış anlama sakın xD[signature][hline]"Your account has been blocked" :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
256, 23 Aralık 2005 12:00 tarihinde demiş ki:
İstediğin kek olsun angelus kardeş :D.Dediğim gibi bende kek bitmez.Devam eden olursa macroya ben de Kek kullanmaya devam edeceğim :D
Yalnız şu aklıma takıldı siz magesiniz.65 level bir paper mage 41xx HP si olabilir mi?
Bilmediğim için soruyorum yanlış anlama sakın xD

ıron set ım war + full +8 /15 ustum +7 lycoan dd baslığı cıkarınca ve 1500 alınca 3800 falan canım oluyo 41** deıl[signature][hline]clan :AshQiyA
server :cypher

[Bu mesaj angelusy tarafından 23 Aralık 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla adam psikopat çıktı :)
Bence bu sefer cypher adam olcak gibi geliyo.Zaten bi tek cz de açılan koxp kaldı halletmedikleri.Dupeler vs silindi(chest itemlar hariç).Bakalım eğlenceli günler bekliyo gibi ;)[signature][hline]Name : _:Therion:_
Class : Shadow Vain
Lvl : 65
Np : 205 k
Clan : :::Lasombra:::
Server : Cypher
Sosyal ağlarda paylaş

Chest itemlerin dupe olanlarını normallerinden ayırt edemezler eğer chest itemlerindeki dupeleri kaldırmak isterlerse tüm chest itemleri silinir.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten cypher daki bütün chest itemlar illegal yolarla elde edildi.Yani silseler bile kimse benimki legittir diye bi iddaa'da bulunumaz.Bence alayını silsinler.Ama chestlerden cıkan shellere bi cözüm bulamicaklar gibi geliyo.Onlarda arada kaynicak muhtemelen[signature][hline]Name : _:Therion:_
Class : Shadow Vain
Lvl : 65
Np : 205 k
Clan : :::Lasombra:::
Server : Cypher
Sosyal ağlarda paylaş

Valla silerlerse ortalık baya bir karışıcak demektir :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...