Raquin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Movie Contest Projesi Arkadaslar bu blizzardn Movie Conteste girelim diyorum ortak guzel bi is ckarrsak "turkler" olarak daha ii bi yere gelrz ,. Neden ole diyorum ? cunku wallpaper contestlere giremeyn sayili ulkelerdeniz . Movie Contest Proje su bi arkadasn anlattiklarndan esinlenerek soyluyorum tamamen fikir benim deil . Filmin adi : Stormwind FC vs. Orgrimmar SK :D Server : Magtheridon [BL olurdu ama benm orda cok tandk yok :/] Ana fikir/amac : 10 kisilik ikiser takim yaparz. herkesde ayni tshirt ve cloth leggingler [ucuz olanlar] futbol maci gbi bisey . sadece kalecide +glowlar flan . simdi diceksiniz futbol icin top lazim bunu hentbol gibi de dusunebilirz . ornek : hard leather ball . Stad olarak gurubashi arena :D tabi bu filmi birinci yapmak icin daha ilginc fikirler lazim mesela herkes main charla deil ama alt chariyla futbol takimina gelsin bu sayede kucuk kucuk guildler kuralim yani bi guildn adi "goalkeeper" bi guildn adi "defence" bi guildn adi"offense" bi guildn adi "hotdog vendor" flan . bu sayede adinin altinda mevkii gorunecek .Kaleye Tauren Shaman cok yaksr kalede anti-goal totem flan . Forwete rogue sprint atar depar hesabi :) cok degisik komedi fikirler cikar burdan arka plana RPnin aksine futbol ambiyns icn techno bi muzeik :) tabi macta spikerler de lazm . 1 orc 1 human white wedding dress giymis belden yukarsi gorunen maci anlatr flan . mactan once puan tablosu : 1)Orgrimmar Sk 2)Stormwind FC 3)Lich United 4)Real Tauren 5)Dwarfelona etc .... movie contesti kazanirsak da kazanilan para sunscirptionlara gider yardimi dokunan herkese . Tabi bunun icin gurubashi arenada biz mac yaparken baskalari deli gibi cheste gelr flan onun icin de serverdan guzel bi guildle anlasip guardian gibi koymak lazm oraya 40 kisi raid :D tum tribunler /cheer /cheer /cheer :D[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 daha önce be korsan movie cekmeye çalıştım ama ben beceremedim işallah sen yapabilirsin gl.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 korsan diil yaw . gayet legal :) ingame cekicez movie conteste gondericez[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bak şimdi :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Movie Contest ve oduller hakkinda daha aciklamali bilgi icin : http://www.xfire.com/xf/modules.php?name=XFire&file=cmspage&body=xf_wow_contest Bu arada Eu Magtheridonda olup yardim olabilecek arkadaslar varsa foruma yazsinlar ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben yardımcı olabilirim lvl 34 priestım var orda undead.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 class ?[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar