Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 dün ko oynarken moradonda geziyorum master olacam item arıyorum o kadar kastık aresde =) kuzen geldi dedi abi bişe soracam oyunla ilgili dedim sor (her b.ku biliyo ayandayım =)) neyse dedi bu oyunun sonu ne? yani ne olucan nereye kasıyon ne zaman duracaksın :S durdum durdum aklıma bişey gelmedi harbiden nedir sınır ? yani ne olmak lazım 70 mi full itemmı? cypherda oldum itemda vardı lvl da ama hala oynuyordum =) sanırım herkesin gelmek istediği bi nokta var Cz de kesilince screenshot vermek hani diyoruz ya aha bak F9 u kestim SS ı burda yada 1v1 de Nychrisi indirdim SS alayım =) gibi...[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bu oyunun sınırı nirvanaya ulaşacaksın rahatlayacaksın sonra sıkılacaksın ya da hacklenip bırakacaksın[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 senin kuzenin 'i kutlarım herşeyin farkında ... knight gibi b.ktan bi oyununun ne amacı olabilirki LÖL[signature][hline]Nick:_OverKill_ Server:Ares Clan:---- LVL:6x Class:Rogue Assain [Orc] Np: 18xxxx (SOLD_OUT) WARCRAFT VARKEN KNİGHTMI ? LÖL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 squall o zaman charını versene :D[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sattım charı sildim kngihtıda :D[signature][hline]Nick:_OverKill_ Server:Ares Clan:---- LVL:6x Class:Rogue Assain [Orc] Np: 18xxxx (SOLD_OUT) WARCRAFT VARKEN KNİGHTMI ? LÖL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 :D:D:D[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 herkesin amacı bşka biri 60 olur czye akar biri 70 olur sonra np kasar biri 70 olur full npsi vardır full itemi vardır ama yinede aç gibi hala dvm eder kasmaya insanlar çeşit çeşit bu oyunun sonu yok bence....[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Sonu K2Network bitiricek bence paraya doyduklarında kapatırlar gerçi doyarlarmı tartışma konusu..[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Amacı işte en iyi olmak diyebiliriz.Tabi bu forumdada gördüğümüz gibi hayatı bu oyun olmuş, asosyal bir insan olmamak lazım..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Entora adunn[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spetum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Oyunun hikayesine göre PATOS u kesince bitecek..[signature][hline]ID:Spetum_Xul Server:Olympia Clan:OSMANLI Irk:Karus lvl:5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Cypher Serveri çok rahat keser xD[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 evet oyunun hıkayesı patos kesılınce bıtıcek dıye solenıyor bu dogru boss event lerde de patos un messenger ları cıkar bılmem dıkkat ettınız mı ıste bu patos bıgun gelecek kesılırse oyun bıtıcek kesılemezse devam edecek japko da bunu denemısler ama basaramamıslar patos yanılmıosam bı 5 6 ay ıcınde cıkar ares te bazılarıda patos olduruldugunde yenı bır ırk ın cıkaacagını soluyolar ama bu oyunda her duyduguna ınanmıyacaksın ben nısandan berı bunu ogrendım :))))[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %87,23 DeaTH_STaRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: spetum, 24 Aralık 2005 11:49 tarihinde demiş ki: Oyunun hikayesine göre PATOS u kesince bitecek.. god patos [spo1=sence kesilecek bişeye benziyomu??][/spo] [spo2=buda iki][/spo][signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ohara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 o serverde ki patos of the messengeri.. dayılarınız kesti canlarım...arama yaparsanız canının çok az kaldığını gösteren bi ss war... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ii de o pathos kesilince oyun gercekten bitecekse onu kestirtmezler ki ahahaha kesenide ibreti alem icin ülkelerinin taksim benzeri meydaninda sallandirirlar :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Aralık 2005 12:19 tarihinde demiş ki: ii de o pathos kesilince oyun gercekten bitecekse onu kestirtmezler ki ahahaha kesenide ibreti alem icin ülkelerinin taksim benzeri meydaninda sallandirirlar :D usko da patos yokkii.. varolan ve zamanında kesilen patos japko da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Aralık 2005 12:19 tarihinde demiş ki: ii de o pathos kesilince oyun gercekten bitecekse onu kestirtmezler ki ahahaha kesenide ibreti alem icin ülkelerinin taksim benzeri meydaninda sallandirirlar :D bende ole dusunuom ujicim bıde senın clana gelmek ıstıom (baba_sux_musun) pilis aga need clan bro[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %87,23 DeaTH_STaRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: marksman, 24 Aralık 2005 12:20 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 24 Aralık 2005 12:19 tarihinde demiş ki: ii de o pathos kesilince oyun gercekten bitecekse onu kestirtmezler ki ahahaha kesenide ibreti alem icin ülkelerinin taksim benzeri meydaninda sallandirirlar :D usko da patos yokkii.. varolan ve zamanında kesilen patos japko da :) Kim demiş uskoda patos yok die sana bi ss gönderecem bulabilirsem hemde cyberde patos un messegenner i yanındakiler varya ondan[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: MetalStyl3, 24 Aralık 2005 12:23 tarihinde demiş ki: said: marksman, 24 Aralık 2005 12:20 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 24 Aralık 2005 12:19 tarihinde demiş ki: ii de o pathos kesilince oyun gercekten bitecekse onu kestirtmezler ki ahahaha kesenide ibreti alem icin ülkelerinin taksim benzeri meydaninda sallandirirlar :D naptın be kardeş xD çaktırma naptın be kardeş :D çaktırma usko da patos yokkii.. varolan ve zamanında kesilen patos japko da :) Kim demiş uskoda patos yok die sana bi ss gönderecem bulabilirsem hemde cyberde patos un messegenner i yanındakiler varya ondan [signature][hline]nICK :fatality_magic layvıl :5x cılass :meeyyç glan :FaTaL np :1xox sörvır:olimpiye ırg :haymın [Bu mesaj marksman tarafından 24 Aralık 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar