lordmurat201 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 51 gorevındekı yenı yerlerı bılen var mı ? help plz[signature][hline]lvl5?ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arama yaparsan sonuca ulaşırsın(ayrıca o 50 görevi :P)[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 anahtarci baslari grev yapiomus :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 51 grevi 1951 de keymaster ların ayaklanması ile olmuştur.Bunlari bastırmak için uğraşana ciem başarız olmus ve vefat etmiştir.....[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Aralık 2005 12:04 tarihinde demiş ki: anahtarci baslari grev yapiomus :D +98714560871256(okunuşu=artı çooooooooook :D)[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayır arkadaşlar biras uuraşmayla oluo ben 5.anahtarda yanlış cewap werdim baştan başladım ve tekrar 5 e geldim sora 6. bugluydu deligibi arıodum bekliodum ama 2 hafta sonra savaşlar sonrasında uuradıım asga villagede bekledim ve bi baktım orda dallama guardın biri çıktı hemen atladım üstüne aldım 6. anahtarı ve benden sora şerefsizin biri confirm etti arkadaşlar alamadı :( sorada apelerde 7. yi buldum gittim falkwine ye werdim 15m exp aldım şimdide lvl 53 üm :D[signature][hline]server:ares level:53 % 44 job:blade clan:JuniorVision Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: str_semiH, 24 Aralık 2005 12:11 tarihinde demiş ki: hayır arkadaşlar biras uuraşmayla oluo ben 5.anahtarda yanlış cewap werdim oda bi başarı =D[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar