by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arkadaşlar az önce dc oldum şifremin başkalarının eline geçtiğini sandım hemen siteden değiştirmek istedim adresime mail gönderdiler sıfırlama şifresi heral de onu yazıyorum fakat bir şey olmuyo yardımlarınızı bekliyorum :([signature][hline]nick: Turkish_Guard lvl : 61 Arch Mage clan: Objects (Clan Leader) ırk: El Morad server: Ares np: 26xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 her dc olunca şifre deiştirceksen işimiz var :D serverlar res geldi.bişi yok yani[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Honor Level : 55 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 aynen bende dc oldum ama şifre deişmedim char askıda kaldı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yani şimdi benim şifre öyle kalırsa :S allaaaa bittim ben[signature][hline]nick: Turkish_Guard lvl : 61 Arch Mage clan: Objects (Clan Leader) ırk: El Morad server: Ares np: 26xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deatH_Time Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ala ala restart oldu dıolar sıfre ole kalırsa dıo :D[signature][hline]Server:Ares Nation:Karus nick: D34th_time Character:Roguo LwL:61 %50(LeWel TiMe) np:105k ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ya arkadaslar ben sıfremı passı email herseyı bılıom email adresıme atıom yenı sıfreyı .ama resetlenmıo sıfrem yıne eskı sıfremle qırıorum oyuna. Ne yapabılrım yardımcı olursanız sewınırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar