Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Yapımı Projeksiyon (Çok koyal ve çok ucuz)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu tip bi aletin performansını gormek isterdim[signature][hline]´´dUAlİSt´´

wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ??
wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire

pembe pati o.0
Mesaj tarihi:
herkes gaz olmustur bunu gorunce ama benim kadar diil.
naaptım bu siteyi gordukten sonra?? fizikcime gittim ve ben donem odevim olarak projeksiyon aleti yapıcam hocam dedm. biraz konusmadan sonra ikna oldu kadın ve yes bea, ben de yapıcam :D
okulda herkes yapamıyacagımı idda edio ama ben yaparm :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Mesaj tarihi:
yapıcam iste ben, tabii hemen 1 hafta icinde olcak bisi diil, ama yaparken ve yaptıktan sonra aldıgım resimleri ayrıntılı bi sekilde tutorial bolumune koyucam snra[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
şu aralar ben de ilgilenmeye başladım bununla. acaba aranızda yapan deneyen var mı?[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi

mz:Real Zamazingo
Mesaj tarihi:
anladigim kadariyla herkes gaza gelmiş ama yapan yok daha...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
said:
WhiteDagger, 04 Ekim 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
Ciddi ciddi yapan varmi icinizde ? yada bu şekilde yapılmış bir aleti gören , kullanan ?

amca oglu yapti gayet iyi . hatta bana da yap dedim bir arada sonra tv cd vs bise izledigim yok ne gerek var sittir et dedim .

burda anlatilan sekilde mi yapti nasil yapti bilmiyorum ama gayet tatmin edici bir goruntu kalitesi var verilen paraya gore .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Ben de cok pis gaza geldim. Konu acıldıktan itibaren hep oranın forumlarındayım. Birikmiş bi param olmadığı icin yapamıyorum şu an yavaş yavaş. Hatta tasarımları bile yaptım sayılır ehehe.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Mesaj tarihi:
said:
Duke_Guybrush, 22 Aralık 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
şu aralar ben de ilgilenmeye başladım bununla. acaba aranızda yapan deneyen var mı?

bende sen nerden gaza geldin diye düşünüyodum meğer burda görmüşün[signature][hline]13 rakamından kurtulmuş kişi
Mz : Prekazi United FC
  • Yeni Oluştur...