Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Yapımı Projeksiyon (Çok koyal ve çok ucuz)

Ragnar

Öne çıkan mesajlar

herkes gaz olmustur bunu gorunce ama benim kadar diil.
naaptım bu siteyi gordukten sonra?? fizikcime gittim ve ben donem odevim olarak projeksiyon aleti yapıcam hocam dedm. biraz konusmadan sonra ikna oldu kadın ve yes bea, ben de yapıcam :D
okulda herkes yapamıyacagımı idda edio ama ben yaparm :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

yapıcam iste ben, tabii hemen 1 hafta icinde olcak bisi diil, ama yaparken ve yaptıktan sonra aldıgım resimleri ayrıntılı bi sekilde tutorial bolumune koyucam snra[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
said:
WhiteDagger, 04 Ekim 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
Ciddi ciddi yapan varmi icinizde ? yada bu şekilde yapılmış bir aleti gören , kullanan ?

amca oglu yapti gayet iyi . hatta bana da yap dedim bir arada sonra tv cd vs bise izledigim yok ne gerek var sittir et dedim .

burda anlatilan sekilde mi yapti nasil yapti bilmiyorum ama gayet tatmin edici bir goruntu kalitesi var verilen paraya gore .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de cok pis gaza geldim. Konu acıldıktan itibaren hep oranın forumlarındayım. Birikmiş bi param olmadığı icin yapamıyorum şu an yavaş yavaş. Hatta tasarımları bile yaptım sayılır ehehe.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...