tr_achilles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 okey server gelsin girerim uzun sureli kasmalar yapıomsnuz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 akşama kadar mokoko sabaha kadar apos :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Kenjuro_ bi clanda değilsen gel benim kurduğum clana beraber kasarız..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tr_achilles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 metal sendemi WhiteBlackdasn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben Honor dayım 55+ yanlıs :-P[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tamam... ;)[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tr_achilles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 beyler ben tam re stat yaptırdım ondan sonra server gitti :)) gıcık sey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar