Rush Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Beramusta lvl 65 archmage karakterim banlandı.Banını açtırmak için çok uraştım ve açıldı.LvL 59 olarak.Neyse dedik.Daha sonra karakterimle birileri girmeye başladı.Şifreyi değiştirmek istedim.Ve şu an giremiorum.Benim gibi kim bilir kaç kişi var.Buna bi çare bulmaları lazım.Toptan bütün şifreler eski haline dönsün onada razıyım..[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Raşid sen Aresde oynamıyomuydun?[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 geçmiş olsun üsüldüm :([signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar