Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gol Nasıl Atılamaz Ve Gol Nasıl Atılır...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaw benim favorim gol nasıl atılamaz.Çok rezalet görüntüler yaaaaa.Şu an yazamıyom çünkü kahkaha atıyom(gol nasıl atılamaz'a kahkaha atıyom tabi)PUAHAHAHHAHAAHHAHAHAHA[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...
Mesaj tarihi:
oha be ne goller kaçmış yazık walla ..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
kaçırılanlar super[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
Gerçekten çok güzel videolarmış[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
Mesaj tarihi:
çok güzel olmuşş kaçan goller inanılmazdı ya[signature][hline]1-) Bir
2-) İki

Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :)
mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
askımm nbr
_mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
iyiyim cnm benim
Mesaj tarihi:
sahiden kacan goller inanılmaz gerci zamandında bizim hakan bunlardan her mac 2 3 tane yapdıodu ama hele hakan ünsalın karsı karsıya taça gonderdigi bi top vardır onlarıda koymaları lazımmıs
Mesaj tarihi:
said:
karareis, 22 Aralık 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
sahiden kacan goller inanılmaz gerci zamandında bizim hakan bunlardan her mac 2 3 tane yapdıodu ama hele hakan ünsalın karsı karsıya taça gonderdigi bi top vardır onlarıda koymaları lazımmıs

ahahahahah[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...