Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kutsi - Dogum Gunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Evr, 21 Aralık 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
bıde petek dıncozlu versiyonu var o rezalet heleki klibi hic sorma direk su britneyin bi klibi vardı ondan ozenti gib geldi.

O feci.[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 21 Aralık 2005 14:48 tarihinde demiş ki:
sarmaz beni öle televole şarkıcıları.

lol televole sarkıcısı dedıın bugun turkce dınledıın hop hop oynadıgın sarkıların yarısının sozunu yazmıs ınsandır.+ olarak birini eleştirme hakkına sahıp olabılmen ıcın ılk once onunla ılgılı bır arastırma apman onun eserlerını dınlemen lazım anlamadan dınlemeden burda sacma sapan elestırı yapma sarmazmıs senı lol
Mesaj tarihi:
said:

aaa olmadı .[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Mesaj tarihi:
said:
AxlXelru, 21 Aralık 2005 17:08 tarihinde demiş ki:
said:

lol televole sarkıcısı dedıın bugun turkce dınledıın hop hop oynadıgın sarkıların yarısının sozunu yazmıs ınsandır.+ olarak birini eleştirme hakkına sahıp olabılmen ıcın ılk once onunla ılgılı bır arastırma apman onun eserlerını dınlemen lazım anlamadan dınlemeden burda sacma sapan elestırı yapma sarmazmıs senı lol

sarmıyosa sarmaz neyini tartışıyosun ki?
ayrıca kandırmışlar seni o sozlerin hepsi programla yazılıyor. kelimeler var içinde yar, sevdalım, kalp, aşkım, bir tanem benzeri random diziyor o.

[Bu mesaj elvyn tarafından 21 Aralık 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya bu kutsi kim? yenir mi?[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild
Mesaj tarihi:
16 sms karşılığı kutsi - sana ne yle şenlendirdim cep telefonumu[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
ireniorum ireniorum ireniorum o heriften.
allahın sopası yok dio o var ya işte şarkıyı her duyuşumda(çevirene kadar) balyoz yimiş gibi oluom irenç herif.[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya;
Bu gece bu yıldızlar bu koku
Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 22 Aralık 2005 14:33 tarihinde demiş ki:
Köpek ismi gibi lan.. :)

Gehh Kutsy..

Yada

Gel Puppy

bu ülkede ciguili'yi sırf binnaz diye şarkı yaptığı için vurmaya kalkan insanlar oldu.. elbet birinin babasının adı kutsi. sevdiklerinle helalleş çuçum. güle güle.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
  • Yeni Oluştur...