husgiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Magtheridon serverında horde ud lvl60 rogue satılıktır... 300 mining/ 300 first aid/ 300 skining Epic MountFrostwolf Howler Av exalted - Ab friendly diğer repler normal kasmadım hiç.. 120g bankasında. Mc,Bwl,Onyxia pre-questler bitmiş durumda.. Equiment olarak high end rare itemlar vardır ortalamanın üstünde.Mc için Fire res set parçaları ( 120 unbuffed fr ) + trinket, ring vs. bankasında hazır. ... Mc yapan seviyeli bir loncada... Main hand: The Lobotomizer Offhand: Glacial Blade Güven konusunda merakınız olmasın, fiyat olarak birşey düşünmedim fazla birşey istemiyorum tekliflere açığım... İlgilenen arkadaşlar ö.m atarlarsa sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husgiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 zap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 aynı account için 3 başlık oldu farkındasındır herhalde? herseferinde de balonu elinde accountlarla oluyor[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar