NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 az önce phosphorla konustum try to log in dedi denedim block kalkmis ama yanilmiosam premium son günü bugu var hata verip kapatiyo oyunu en gec yarina dönüyorum insallah :) bu arada zamani vardi ki biraz muhabbet ettim charimin diezdeki 34 lvl rogue silent_scream yüzünden blocklandigini ögrendim bi hata olmus olabilir mi diye sordugumda emin deilim yanitini aldim diezdeki gm isimlerini aldim ve dieze girdim su anda Saturo'ya pm attim online cevap verirse kaybolan premium günlerim hakkinda konusacam :)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki: az önce phosphorla konustum try to log in dedi denedim block kalkmis ama yanilmiosam premium son günü bugu var hata verip kapatiyo oyunu en gec yarina dönüyorum insallah :) bu arada zamani vardi ki biraz muhabbet ettim charimin diezdeki 34 lvl rogue silent_scream yüzünden blocklandigini ögrendim bi hata olmus olabilir mi diye sordugumda emin deilim yanitini aldim diezdeki gm isimlerini aldim ve dieze girdim su anda Saturo'ya pm attim online cevap verirse kaybolan premium günlerim hakkinda konusacam :) OLEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY AGA CLAN PLZ AGAAAAAA[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np polifonik_osuruk 62 Elemental Lord 193370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 eh o zaman şimdiden hayırlı olsun dememiz ayıp olmaz herhalde :D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 poli premium son gün bugu var atio oyundan yarin insallah :D saolasin fc_xx_tr[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 23:52 tarihinde demiş ki: poli premium son gün bugu var atio oyundan yarin insallah :D saolasin fc_xx_tr olum en çok seby sevinecek :Ddur haber vereyim :D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np polifonik_osuruk 62 Elemental Lord 193370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hadi gözün aydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hyrlı olsun ujio :)[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:ConquerorS Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hadi ben tv izlicem öptm ii geceler size XD[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np polifonik_osuruk 62 Elemental Lord 193370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hadı yıne ıyısın kardesım bu arada fullmoon senınkı ne alemde?[signature][hline]Name : Simokin LvL : 61 Class : Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 rica ederim kardes az da olsa muhabbetimiz war inş fullmoonda alır charını! bu arada polifonik osuruk nerelerde topiclerde görünmüo[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ares 3 e gir select karakter yap Ares 1 e tıkla oluyo Herşeyide Cepten Beklemeyin Demi..[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: FC_XX_TR, 23 Aralık 2005 23:54 tarihinde demiş ki: rica ederim kardes az da olsa muhabbetimiz war inş fullmoonda alır charını! bu arada polifonik osuruk nerelerde topiclerde görünmüo ahaha burda işte name change rulez^^[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np polifonik_osuruk 62 Elemental Lord 193370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 way senmiydin baba ben fc lerden tanırısın nede olsa aynı int cocuguyuz![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 XD[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np polifonik_osuruk 62 Elemental Lord 193370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Gregorn, 23 Aralık 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Ares 3 e gir select karakter yap Ares 1 e tıkla oluyo Herşeyide Cepten Beklemeyin Demi.. premium son gün bugu nedir biliyor musun? bence bilmiyorsun :) girdigin zaman server char sectikten sonra loading süresi bitip oyunu acmadan hata verip oyundan atio... herkese tekrar tskler darisi haksiz blocklanan banlanan charlari hacklenen sifresi calinan kaybolana herkesin basina ^^[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 saol kardes ben nasıl olsa alamıcam mynet yazmısız vermiolar bende 35 lvl bi char actım onu kasıom fazladan full platesi olan warsa verebilirmi warior :D item plzzzzzzzzzzzz[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kısmetse 2 ay içinde 3 4 aylık Bronze Premium alıcam o Pireler bitince öğreniriz inş. :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 eveet kavustuuun tebrikleeeeer :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Tebrikler...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 saolun var olun darisi sizlerin basina pw madurlari :([signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 vay noob kanka geri donuyo cz de attack yok lan birbirimize :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sevindim ujim , hadi geçmiş olsun[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Allah kurtarsın Ujio...[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 inş açılır hayırlısı[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Murtaza, 24 Aralık 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Allah kurtarsın Ujio... adamı hapse dusmus gibi hissettriyosunuz :P ujo shard pls pm :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar