Passanger Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 hosgeldin[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Alıntıla
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Hoşgeldin[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 as[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 37 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Alıntıla
qsc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hoşgeldin[signature][hline]skate or die - skate and die - skate to die Alıntıla
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 imzan süpermis[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! wtf Alıntıla
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Welcome[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Alıntıla
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hoş geldin[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Alıntıla
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hoşgeldin cano[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hg[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Alıntıla
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hoşgeldin[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.