desp Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Merhaba Arkadslar Ben Emir. Hep Beraber Daha güzel Olaylara Imza Atma dileği İle.[signature][hline]Counter-Strike Bilgi Platformu Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hoşgeldin...[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Alıntıla
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hoşgeldin Canem[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hoşgeldin cankuş[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Alıntıla
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hoşgeldin[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Alıntıla
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 meraba emir.. aramıza hoşgeldin umarım burda eğlenirsin.[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hg[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hoşgeldiniz.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Alıntıla
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 atalim be emirim hoşgeldn[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Alıntıla
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hoşgeldin[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.