scuti Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Arklar bu resetlemede Her haltı biliorum ammavelakin gizlisorumu cevabını bilmiorumm...Credikartı no ok karekter adı ok mail ok ama gizlisoru yok bunu nasıl halledebilirzz...Bu konuda yardımcı olabilirsiniz umarımm :([signature][hline]Nick: scuti_TR LvL:6x Nation:El Morad Clan: Chosens Job:Arch Mage Np:150 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeR_s4d0 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bunun bi çözümü yok gibi :( SERWER:ARES CLAN:ARIOM LWL:5X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeR_s4d0 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bunun bi çözümü yok gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeR_s4d0 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeR_s4d0 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bunun bi çözümü yok bence :( Ama bilmiom belki bi bilen cıkar ve sana help eder. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bunun çözümünü ben bulamadım bundan sonra sende benim gibi hertür acc bilgisini bi kağıda not edip iyi bir yele zulala.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theoman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 evet çözüm yok. peki bende bir soru sorucam şimdi şifre resetliyoruz ya. bu hemen resetleniyormu? formu gönderdikten sonra oyuna giremiyormuyuz. ve yahoo.com a nezaman gelir. (mynet v.s. problemler) olduğundan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 valla ben mynetten reset attım tam 3hafta oldu gelmedi dahada gelmez ii kide gelmiyo kurtuluyom bu illtetten arkdaşlarım sen öldünmü diyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 scuti aynısı biri de benim şifremi değiştirmiş... giremiyorum. obiyle konuşacağım msnde o da 41k feette ses gitmiyo:D:D clanın ismini değiştimişiniz adam ne halde takipte edemiyom. siz pk prt yapıyosunuz obiyle haber verirsin obi ye gitti char 3 gündür login olamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar