engolim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 selam arkadaşlar benim şifre inv. diyor sizdede oluyormu bu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 snn char ucmush olmasin?[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 manyak moral werion sus acı gerçei bizden duymasın yıkılır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engolim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 1 saattir aynı hata veriyor off canım fena sıkıldı :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sana bi öneri ; tıkırdat bi sorası sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tıkkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 engolim sen engolima aresde oynayan kisimisin? yoxa?[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engolim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ne varki bunlarda tıkladık sayfa açıldı burdan ne nereye gidecek anlamadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bence o acc. unut uchmush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engolim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 evet o benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ozel mesaj'larina bakarmisin..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engolim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben buraya yeni üye oldum ve özel mesaj nerde bi lmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sayfanın en altına bak forumdayken yaa........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tikla o zmn[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achilles961 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 eet bnm char da bole gıttı sehller fln ama su an sıteden yanıtı belkıom elbeykı bırgun bnm yenı sıfrem gelıcek yada ark uzun zamandır sıfrenız gelmıosa sıteden pre alıp deneyın bronze alıp deneyın bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 engolima gercekden sevindim eden bulurmuş öyle yada böyle gelmişin birde yardım istiyorsun ayıp size ayıp[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 okuduysan cevapla diyerek cevaplayabilirsin .. Ve Sana soyleyeceqim tek seyh cezanizi cekiyorsunuz bana yapdiqiniz seyh ve sizin basiniza gelen seyh..Umuyorumki Elinizdeki tum Charlar inv. pass. hatasi verir..Hic Yokdan Bu benim Char'ima karsilik yapdiqiniz terbiyesizliqi odemis olur..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engolim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sen benden biseeymi gordun konusuyon git sen kafani vur ben ne diyim sana ben burda sadece sizede oluyormu diye bisey sordum umarim seninde basina gelirde sende anlarsin ne oldugunu bos yerede saygısızlık yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya pardon engolima bize saygisilizligi yapan senin kocan ya ne sacmaliyorsun sen ya birlikde olduqun insan ve saygisizlik yapma diosun ya pardon..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: engolim, 23 Aralık 2005 23:03 tarihinde demiş ki: sen benden biseeymi gordun konusuyon git sen kafani vur ben ne diyim sana ben burda sadece sizede oluyormu diye bisey sordum umarim seninde basina gelirde sende anlarsin ne oldugunu bos yerede saygısızlık yapma saygısızlıgı yapan sizsiniz ben xtx birde saygızlıktan bahsediyorsun başıma daha beteri gelsi sizin sayenizde saygıyıda sizden ögrenicekde deilim..[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engolim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 benim size diycek bişeyim yok beni bilen biliyor kardeşim ve burdanda bas bas bagırmayın neyse meseleniz kendi aranızda çözün ve bu güne kadar da kimse benim hakkımda tek bir kelime bile etmemiştir ben dogrunun ve yanlışın ne oldugun u bilirim ama sizlere gelince bir bayanla nasıl konuşulucagını bile ögrenmemişsiniz yazık başka da bişey demiyorum hayatınızda mutlulıuklar dilerim kardeşim bayyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 1 bayanla nasil konusacaqimizi cok iyi biliyoruz ve sen kocam dediqin kisi msn den bizi blockladiysa maillere bakmiyorsa cvp vermiyorsa ve kocanin yapdiqi serefsizliqi gore gore bize bunu diorsan sanada helal kardesim hadi simdi paş paş dahada beter olun derim size .. Ha insan gibi konusduk size insan gibi herhangi 1 cevap verseydiniz olay bu boyutlara gelmezdi .. Serefsiz birisiyle ewli olduqunuda unutma simdi de daha beter olmani dilerim..ßaska Charlarinizda warsa hepsi inv. pass. der ins..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engolim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yürü git işine ve hiç kimse benim eşim hakkında şerefsiz diyemez edepli konuş terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 dogrular aci gelir insan engolima sanada aci geldi sanirim hadi pa$ pa$..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar