NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ehehhehe eet benim 70 olmam sart sonra belki yani sonradan kastim 1 2 sene sonra :p belki birakirim :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Aralık 2005 04:30 tarihinde demiş ki: ehehhehe eet benim 70 olmam sart sonra belki yani sonradan kastim 1 2 sene sonra :p belki birakirim :D oo askerliğin cookk daha muhaha valla benim durduk yere +8 shardım silindi legal itemdi canıma tak etti bıraktım lvl 63 te :( ko ankaradan bi arkadaşım oynuyor charla şimdilik.oda paso ölüp duruyomuş..banane dedim :D:D:D[signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 huehuehuehueu askere okulu birakip bugün giderim askerlik her an gelebilir ama tecil denen güzelliklerde var tabi :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Aralık 2005 04:47 tarihinde demiş ki: huehuehuehueu askere okulu birakip bugün giderim askerlik her an gelebilir ama tecil denen güzelliklerde var tabi :D ben yapalı 4 sene olacak... fazla tecil ii değil abim gitti 28 yaşında askerde şimdi.. benlemi bot bağladı :D:D:D:D:D[signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 :D:D:D:D fazla tecil deil zaten 3 sene galba hakkin :-P[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 24 yaşında girersen üniversiteye 4 yıl oku :D:D:D 28 yapar neyse muhabbet nerlere geldi yarın iş var ben yatar[signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ahahah sabah namazindan sonra giderdin artik kal biraz daha :D:D:D:D hadi ii geceler ^^[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ee kendi işim olunca kacta istersem gidiyom :D ii geceler[signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya şöle solim bi charı dönüşümlü 2 kişi kasarsa çok hızlı lvl ve np alıyor. beramusun 3 . günü ne başlarken tanıdık bi priest 57 idi 1 hafta olmadan server açılalı 61 olmuştu. lvl 45 mage leri topladılar clana harpy e başladılar direk.[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar