MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ağır bir yük üstümde, Oysa geçmiş yıllarım çok değil benim. Zamana rağmen yorgunum sanki Gözlerimi kapayasım var içimde Sarhoş olmak ve hatırlamamak Oysa hiç bir zaman iyi gelmedi bana; unutmaya çalışmak, Kolay unutmayışımdan mı bilmiyorum, Ama içtiğim her yudumda daha fazla bittim hep, Gömmeye çelışırken, bir defalık her şeyi silmeye, Ve bomboş hafızamla yaşamak bi kerelik. Her kafama dikişimde, biraz daha kederdi aslında. Unutmak mı? Unutmaktansa, kederini boşvermişlikle doldurmak bu. Boşvermişlikse her noktaya sürükler insanı, İsteyerek kaybedebilirsin bilncini. Bir kereliğine, Aslında durman gerek, Çünkü bu ölümüne... Neden bu yük, bedenimde değil aslında, beynimin içinde. Omuzlarımdan yorgun, gözlerim. Tükenmişliğe giremem, peki neden aynamda hüzün var? Ahh eski günler dersem, işte bu son durak. Yaşlandık mı yoksa?! Kimse görmese, bilmese de, Ne yazık, daha onyedimizdeyken bedenimizde değil; Ruhumuzda kanser var![signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Fena değil ellerine sağlık.[signature][hline]I am very happy with my carrots!
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 saol elim yorulmadı kafamla yazdım:)[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. [Bu mesaj MaUWw tarafından 23 Aralık 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Güzel olmuş canım. Tebrikler, ellerine sağlık =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 güzel olmuş ellerine sağlık.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Öne çıkan mesajlar