Zopik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 http://www.ibank.com.tr Kısaca anlatmak gerekirse; kredi kartınız ile herhangi bir operatör için kontör alabiliyorsunuz. Güvenip güvenemeyeceğimi bilemedim. com.tr uzantısı olduğuna göre sonuç itibari ile firmalar ama hem genel görünüş hemde orda duran google reklamları birden geri atmama sebebiyet verdi. Birşey olmaz en kötü ihtimal kredi kartın değişir, bankaya da söylersin parayı ödemezler demeyin çünkü bu tip durumlarda bankaya hiç bir şekilde ulaşamıyorsunuz. Size verdikleri fax numaraları her zaman meşgul çalıyor. Bir gün boyunca oturup denedim ve biliyorum. 60 dolar kapak olmuştu benzer bir olayda. Neyse bilen eden var mı acep ? Çarşıya kadar inmek istemiyorum bu saatte. Gidiş geliş 1 saat sürüyor en az.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Valla benim şahsı fikrim gözüm tutmadı siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 diyosunki sütten agzım yandı o zaman yogurtu ufleyerek ye...Bide netten telefon pc kart bla bla alırsın anlarımda netten kontor niye alıosun ? artık bakkallar bile satıyo ?[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Gerçi üyeliği aktif edebilmek için telefon açmak gerekiyormuş. Her şekilde yatar işim ama yinede bilgisi olan varsa yazıversin. Öyle ya da böyle lazım olur.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hangi bankayı kullanıyorsun? garantide internet bankacılığında direk yükleyebiliyorsun. veya hangi op u kullanıyorsun onlarında telefon ile mutlaka kontör yükleme işleri vardır. [signature][hline]orochi [Bu mesaj xueshen tarafından 23 Aralık 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Bameso, 23 Aralık 2005 18:23 tarihinde demiş ki: diyosunki sütten agzım yandı o zaman yogurtu ufleyerek ye...Bide netten telefon pc kart bla bla alırsın anlarımda netten kontor niye alıosun ? artık bakkallar bile satıyo ? Dağın başındayım bakkal çakkal yok desem ?[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Salla bu siteyi kardeş..İşe yaramaz burası paypal olsa sorun olmazdı ama cc sakat.[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 güvenilir bi site bu.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Com.tr uzantılar artık herkeze veriliyor.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Avea + HSBC. Sitelerine baktım ama göremedim öyle birşey. Hele ki avea süper yapmış. Netten kontör yükle diyorsun. Üye olman gerekiyor diyor. Üye oluyorsun, giriş yapıyorsun. Sana kontör yükleme kartının üstündeki numarayı soruyor. Süper bir olay. Tebrik ediyorum. Telekom 1 bunlar 2.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hiç şansın yok :) http://www.hsbc.com.tr/BireyselBankacilik/OdemeTahsilat/HazirKartTurkcell.asp[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Eh Zopik kalkıp paşa paşa çarşının yolunu tutar o zaman. Sözde teknolojiyi ayağımıza getiriyorlar. Hani arayabilsem müşteri hizmetlerini belki bir yolunu bulucam. Turkcell ve Telsim'de böyle şeyler mevcut çünkü. Arayıp kredi kartı numaranı vererek işlem yapabiliyorsun. Ama gel görki müşteri hizmetlerini arama bile ücretli. Ne biçim hizmet yahu bu! Gece gece sinir stres yaptım. (gece değilmiş gerçi ama olsun)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Zopik ne hat telefon kullanıyordun ? Avea mı ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Evet. Alayından birer adet bulunmakla beraber tek lazım olanı şu anda o :)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Sana kontör yükleme kartının üstündeki numarayı soruyor. Süper bir olay. Tebrik ediyorum. Telekom 1 bunlar 2. +1 :)[signature][hline].:Ðєภīح:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Fistan, 23 Aralık 2005 18:34 tarihinde demiş ki: güvenilir bi site bu. Bencede ama ben merak ettim dağın başı neresi kendimle aynı durumda olan birini görünce hüzünlenmemem elde değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 www.ibank.com.tr çok pratik ve güvenilir bir site. öyle ki bir çok site promosyon kontörlerini bu site aracılığı ile dağıtıyor.kullananlar gördüyse bu yazıyı "ulan ne kadar kıldan tüyden nem kapan tipler varmış be" demekten kendilerini alamamışlardır :) güvenilir arkadaşım.korkma bişi olmaz.çekinme tıkla.ahah.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: LoWNeR, 23 Aralık 2005 20:40 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 23 Aralık 2005 18:34 tarihinde demiş ki: güvenilir bi site bu. Bencede ama ben merak ettim dağın başı neresi kendimle aynı durumda olan birini görünce hüzünlenmemem elde değil :) Görsel Sanatlar'daki Yurt Manzarası topicine bak : )[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 walla siteyi bilmiom da ben internet alışverişlerimde hep sanal kart kullanıorum. garanti bankasıyla çalışıyorum pek de memnunum. onların sanal kardı hakkında hemen bi link koyim: http://www.garanti.com.tr/e_ticaret/sanal_kart.html[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Zopik, 23 Aralık 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Hele ki avea süper yapmış. Netten kontör yükle diyorsun. Üye olman gerekiyor diyor. Üye oluyorsun, giriş yapıyorsun. Sana kontör yükleme kartının üstündeki numarayı soruyor. Süper bir olay. Tebrik ediyorum. Telekom 1 bunlar 2. bu süpermiş ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Persky, 23 Aralık 2005 18:23 tarihinde demiş ki: Valla benim şahsı fikrim gözüm tutmadı siteyi. +1[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar