-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 dün bi arkadaşımdan on thorns i lay-crystal tears albümünü aldım. çok güzel bi albüm. gotik biraz, vokaller kaliteli, keman sık sık kullanılmış. bilmeyenlere tavsiye ederim. on thorns benzeri gruplar arıyorum. on thorns u tanıyan arkadaşlar bana benzer grup isimleri verebilirlerse çok iyi olur. teşekkürler :)[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Hic dinlememistim, indireyim bakalım.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 The Sins of Thy Beloved kesinlikle, özellikle keman konusunda[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Head Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 crystal tears'tan önceki albüm Orama da güzeldir,tavsiye ederim.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Orama degil Burama ühühüh bu arada igrenclik bi yana, Orama'dan Oceans süperdir[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Nightwish Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 99 Atina RockWave e gittigimde izlemistim 2 defa canli muthis bir grup :) yunanlilar ayrica.
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 on thorns'dan bahsederken 'space avenger'ın başı size hafif arak gelio mu veya çılgın TRT kullanmış olabilir mi bi yerlerde bunu.. [Bu mesaj ravachol tarafından 24 Aralık 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar