KosPer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Şuanda 0'dan başlasam hangi serverda başlamalıyım sizce?[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sen bence hiç baslama[signature][hline]name :Peserge/ZaL1m Serwer :ares/olimpia ork :human/org np :19xxx/Yeni actım kasıom lvl :6x / 5x class :Blade Master/hunter Muckss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 diez.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Jpko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Çoğu kişi olimpia diyecektir, bence de öyle çünkü yeni açıldı eğer iyi kasarsan yakalarsın onları go go go =P[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aman sakın aresde baslama sakın 1 kişilık yer kaplama lutfen zate giremioz serwera olypi ada absla hem itemlerde ucuz orda warrior ac buyunce boss kesersin[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 the best ares u know Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Crematorium, 23 Aralık 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Jpko +1 charin aynisini verseler orda aninda gecerim[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cunku +8 item kiralaya biliton :D[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: 0ttavio, 23 Aralık 2005 19:48 tarihinde demiş ki: aman sakın aresde baslama sakın 1 kişilık yer kaplama lutfen zate giremioz serwera olypi ada absla hem itemlerde ucuz orda warrior ac buyunce boss kesersin Ahahhaha :D çok iyiydi bu jpko'da çok dil sorunu çekersin diye düşünüyorum[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Para harcarım diosan hmn geç 67 kasman 1 2 ay sürer tahminimce Jpko da %100 exp ve %100 para arttıran scrollar var millet o yüzden 70 e 80 e kasabilio edit yok dupe yok kospla kasıpta 55 i geçen ve hala banlanmayan varsa alnının orta yerine bi buse kondururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sorun para deil ( parada var tabi ögrenciyim ) ama en büyük sorun uskoda ki emegimden vazgecemio olmam[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sen vazgeçmemişsinde gmler senden vazgeçmiş bile blocked O_o kasmak fazla zor değil ne para ne exp itemler ucuz biraz dil sorunu oluo onada zmnla alışıosun 2 cz var biri 30-59 biri normal cz ben jpko dan daha çok zevk alıorum şahsen usko ya göre çok daha boş cz falan ama en azından kosp dupe edit ve usko daki gibi gmler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 herkesin basina gelio block felan bir hataydi oldu acilacak ya sonunda tatil yapiyorum iste 8-)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeR_s4d0 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yaa acılmazsa nolcak? O kadar kasmısın 67 lwl yazık olur wala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: 0ttavio, 23 Aralık 2005 19:48 tarihinde demiş ki: aman sakın aresde baslama sakın 1 kişilık yer kaplama lutfen zate giremioz serwera olypi ada absla hem itemlerde ucuz orda warrior ac buyunce boss kesersin Kopanzi Lollzz :D:D:D +1 başlama :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 zaten başlayacağım kadar başladım 3-4tane 60+ char varda sıkıldım be artık baygınlık geldi o yüzden soruyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 20:11 tarihinde demiş ki: herkesin basina gelio block felan bir hataydi oldu acilacak ya sonunda tatil yapiyorum iste 8-) işallah :)[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np polifonik_osuruk 62 Elemental Lord 193370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar