Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Bilgisayarımı karıştırırken bunları buldum paylaşmak istedim:) Bu benim en iyi ark Naturel_Jedi'yın eski bi fotorafı benim odamda çektik Buda bizim kapıcımız Bayram abi aramız iyidir, çok akıllı biridir, crossbow yapan bi memleketi vardır(ısmarlıcam), ayrıca "Davulcu Bayram! Dıdıdındındın" diyince döver:). Bellimi bilmiyorum ama fotorafda küçük bi edit var bulun bakalım;) Not: Dosyalar büyük pardon[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa..Espiriyi anlamadım [Bu mesaj Chemical tarafından 19 August 2003 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 jpeg e çevirsen daha iyi olurmuş.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Fotolara; Karizma ve lol diye 10 üzerinden not verin lütfen Mesela önce yorumunuzu yazın sonra Karizma 10 Lol 8 gibi not verin:) lütfen[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Full of $oparity derdik eskiden olsa...[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ben resime resim demem resim jpeg olmadıkça[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 üüüf jpg le derdiniz ne yav 10sn geç açılıyo alt tarafı[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: Chemical, 19 August 2003 17:45 tarihinde demiş ki: ayrıca "Davulcu Bayram! Dıdıdındındın" diyince döver:). Muahuahauhauhauhauahuahauhauau yemek boğazımda kalırken koltuktan düşerek kombo yaptım bunu okuyunca muahauhauhauhauha[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Ben edit'i bulamadim nerde bu edit yahu? :lol: bu arada hemen puanlamaya gecelim kapiciya hasta oldum ahauhauh ona lol 10 veriyorum :D[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Doğal Jedi arkadaşımız oldukça şopar bir poz vermiş.Bol bol testestoron hormonu almalı daha bir erkeksi hava katmalı kendi diyorum ben.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 evet bende jediyi kız sandıydım ehehe Kapıcı guzelde cok oynanmıs adamın yuzuyle gnom gibin[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Hem Mal Hem Kor (rumuzda mantık aranmaz) Hööööööööööööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Fotoğrafın tarihinde 2001 yazıyor. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Puhahhahahah :D Jedi demişti dimi bg en sevdiğim gruo 3 senelik diye :)[hline]Emaleth, 18 July 2003 11:23 tarihinde demiş ki: mogu mogu Efsane Topic İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 çoluk çocuk lan. hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Bayram abi lotr 3 te oynama potansiyeline sahip olmuş bu edit ile[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 lol -948357948327564235243543587342587357863425763245 dieri neydı unuttum şimdi browserda back e basıp bakmaya uşendım ama oda -94235835[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 hah karizmaymış oda -439857983 ozellikle arkadaşın şoparitesi yuksek[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ulan NJ bundan kat be kat daha şekile kesti kendini daha bi erkeksi daha bi güzel son iki yılda (hadi lem amma abarttım ama çocuk ciddi değişti) Shopar Chemi bulabula bu resmini i buldun elemanın :) Neyse, Bayram abimiz ise goblin, LOTR v.s değil gayet açıkca belli olduğu gibi Hugo'ya özenilerek editlenmiş :) İki resimede 10 LOL - 10 KARİZMA[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 natural jedi: lol 2 karizma (eğer eksiler yoksa) 0 Bayram : edit hoş olmuş lol 7 karizma 1 (evet,bu adam natural jedi dan daha karizma)[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 1.) 7 lol 1.8 karizma 2.)10 lol 10 karizma Editi bulamadım ben ya nerde?[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 sirin cocuk ve half gobllin :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokantaci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 1.Picture : Tatlı Ve şeker cok kızın canını yakıodur aradan 2.5 sene gecmıs lol 10 karizma 8 2.Picture : Amehueuhemhue :)Bi yerden tanık yahu kımdı kımdıııı ? Hmsss H Ü G O O O O O O Oo oo O o oOO o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar