Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Resim(Bayram abi ile naturel jedi)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayarımı karıştırırken bunları buldum paylaşmak istedim:)
Bu benim en iyi ark Naturel_Jedi'yın eski bi fotorafı benim odamda çektik

Buda bizim kapıcımız Bayram abi aramız iyidir, çok akıllı biridir, crossbow yapan bi memleketi vardır(ısmarlıcam), ayrıca "Davulcu Bayram! Dıdıdındındın" diyince döver:).

Bellimi bilmiyorum ama fotorafda küçük bi edit var bulun bakalım;)
Not: Dosyalar büyük pardon
[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa..
Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa..
Espiriyi anlamadım

[Bu mesaj Chemical tarafından 19 August 2003 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Fotolara;
Karizma ve lol diye 10 üzerinden not verin lütfen

Mesela önce yorumunuzu yazın sonra
Karizma 10
Lol 8 gibi not verin:) lütfen[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa..
Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa..
Espiriyi anlamadım
<<<
Sosyal ağlarda paylaş

Doğal Jedi arkadaşımız oldukça şopar bir poz vermiş.Bol bol testestoron hormonu almalı daha bir erkeksi hava katmalı kendi diyorum ben.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

ulan NJ bundan kat be kat daha şekile kesti kendini daha bi erkeksi daha bi güzel son iki yılda (hadi lem amma abarttım ama çocuk ciddi değişti) Shopar Chemi bulabula bu resmini i buldun elemanın :) Neyse, Bayram abimiz ise goblin, LOTR v.s değil gayet açıkca belli olduğu gibi Hugo'ya özenilerek editlenmiş :)

İki resimede 10 LOL - 10 KARİZMA[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

natural jedi: lol 2 karizma (eğer eksiler yoksa) 0
Bayram : edit hoş olmuş lol 7 karizma 1 (evet,bu adam natural jedi dan daha karizma)[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...