Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Site için yazı yazmak isteyenler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
paticik.com/daoc sitesine daoc ile ilgili yazı yazmak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj ile yazmak istedikleri konuyu bildirirlerse sevinirim..

Bazı karakter tanımları, Bazı karakterlere ait epic quest çevirileri, oyuncu RP hikayeleri, taktikler vs. gibi konularda yazı yazabilir ve bunu bana yollıyabilirsiniz..

Yollanacak olan yazılar en kısa zamanda gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra sitede yayınlanacaktır..

Site ile ilgili görüşlerinizi, fikirlerinizi, önerilerinizi kısacası site ile ilgili her konuda bana özel mesaj atabilirsiniz...

Arda Açıl[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Mesaj tarihi:
Ben ben yazmak istiyorum ama senin hakkinda...

Acıl Azcık :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
Len toralak ii hatırlattın bak senin şu yazar title'ını sildireyim bi işe yaradığın yok yaprağııım benim :)[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Mesaj tarihi:
Bende yazmak istiyorum Thalion abii... Ama gecen gun hatun kıyafetleri giydigin zaman uzerine birseyler yazicamzz......[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Mesaj tarihi:
Sil sil bak neler oluyo gelicem nasil olsa İstanbula bi iki gün icinde[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
  • Yeni Oluştur...