Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 paticik.com/daoc sitesine daoc ile ilgili yazı yazmak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj ile yazmak istedikleri konuyu bildirirlerse sevinirim.. Bazı karakter tanımları, Bazı karakterlere ait epic quest çevirileri, oyuncu RP hikayeleri, taktikler vs. gibi konularda yazı yazabilir ve bunu bana yollıyabilirsiniz.. Yollanacak olan yazılar en kısa zamanda gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra sitede yayınlanacaktır.. Site ile ilgili görüşlerinizi, fikirlerinizi, önerilerinizi kısacası site ile ilgili her konuda bana özel mesaj atabilirsiniz... Arda Açıl[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Ben ben yazmak istiyorum ama senin hakkinda... Acıl Azcık :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Len toralak ii hatırlattın bak senin şu yazar title'ını sildireyim bi işe yaradığın yok yaprağııım benim :)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Bende yazmak istiyorum Thalion abii... Ama gecen gun hatun kıyafetleri giydigin zaman uzerine birseyler yazicamzz......[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Sil sil bak neler oluyo gelicem nasil olsa İstanbula bi iki gün icinde[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar