Zopik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: ShadowFury, 23 Aralık 2005 22:04 tarihinde demiş ki: Az bile yapmışsınız:D Karşısına geçip böyle kolayı döke saça dikip bitirmek vardı:D Kolayı döke saça içmek? Hoca şekerli o ya. Çıkmıyor lekesi neyim :)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hocam gerçi kola bitmiştir ama ben geliyorum içmeye... Azuhahahahahha....Az kalsın sandalyeden düşüyordum(düşe düşe tecrübe kazandım tam düşme anında ya sol kolu riske atıcaksınız yada bacaklar uzunca kalorifer gibi bişeye sabitliceksiniz...)..[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar