glorious34 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cz de 10 rogue ye vurduğum scream den ya 1 i yada hiçbiri durmuyo nasıl oluyo bu anlamadım walla scream vuruyorum adamlar donmuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bence artik tam tersi. Eskiden scream ile mumkun degil durmazdim light feet basili iken. Ama artik her screamde donuyorum , light feet basili oldugu halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 walla benim screamde de war bi problem dün gece ark scream açtı arenaya gittik adamın her vurduğu kitledi beni ama benim scream çalışmadı[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:SuddenRush Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Senin scream meme yapmis , sen onu bi zimparala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bi de ojeliyeceksin :D çağırın ordan ojeyi :D[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:ConquerorS Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_T Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 benimki de durdurmuyo cz de hiç işe yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 un ' unu biras fazla koyun tam tutuo ozaman ;)[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: _Kab1z_, 23 Aralık 2005 15:50 tarihinde demiş ki: un ' unu biras fazla koyun tam tutuo ozaman ;) öğğ yılın iğrenç esprisiydi yane =)[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sen bi Rot balanscıya göster[signature][hline]name :Peserge/ZaL1m Serwer :ares/olimpia ork :human/org np :19xxx/Yeni actım kasıom lvl :6x / 5x class :Blade Master/hunter Muckss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 O kesin meme yapmıştır meme bi zımpara bi oje tamamdır O.o[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bana attılan screamlar genelde tutmuyo ... [spo1= ]Burdan Gmlere Tutan scream istiyoruz saygılarımla la :D[/spo][signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cz de yaramıyo diye birşey yok valla çok yakında yedigim bi scream öyle bi durduruyoki ama uzaktaysa eger fıss :D leg cut bile işlemez asadfasfs[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 human roguelar screamden falan pek etkilenmio die duydum ama pico ne kadar dogru bılmıom bide glacier resiste baglıymıs screamin leg cutin tutma oranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 KE geldiğinden beri 1 kez bile scream stunlamadı beni bugmu var ne herkes çok stunluyor dior ama beni birkez bile stunlamadı bu resst curse cart curt var itemlerimde onlardanmı stunlamıyokine???[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 curse felan deil glacier rese bakıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ne alaka scream yavaşlatmıyoki KocaKarı formulleri üretmeyin Pilüzzz 0.o[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 scream yavaslatmıo stun edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oda 50 dümdüz andık gibiXD[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 abi bu screamden ne koruyo spear def mi yoksa poison def mi ? yoksa rakibin AP si mi yada bizim ac mi?[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 scream ve glacier? yuh! desteksiz sallama var ama bu kadarda duymadım. fire rez deseydin bari tam olsaydı. Valla MS açınca scream hayatta stunlamıyo. Ben magic atack ve poison atacktan biri olduğunu düşünüyorum hep. Hatta magic daha bile ağırlıkta düşünceme göre. Leg cutta aynı kategoride...Magic atack'ın magelerle ilgisi olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben curse'e takıldı kafam ressit cursele alakası var gibi???[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: bilinc, 23 Aralık 2005 22:11 tarihinde demiş ki: scream ve glacier? yuh! desteksiz sallama var ama bu kadarda duymadım. fire rez deseydin bari tam olsaydı. Valla MS açınca scream hayatta stunlamıyo. Ben magic atack ve poison atacktan biri olduğunu düşünüyorum hep. Hatta magic daha bile ağırlıkta düşünceme göre. Leg cutta aynı kategoride...Magic atack'ın magelerle ilgisi olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz... bilinç bunu bana söyleyen ::puppet:: ben götümden uydurupta yazmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yahu lütfen şu argo kelimeleri kullanmadan yazmayı öğrenseniz. Adabınla yaz. Tartış benim yanlış de şu de bu de ama neden küfürlü konuşuyorsun illa?[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 senne tartışcak bişiyim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 pfff...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar