Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

scream

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla benim screamde de war bi problem dün gece ark scream açtı arenaya gittik adamın her vurduğu kitledi beni ama benim scream çalışmadı[signature][hline]Name:Imaginary
Job:Blade Master
Nation:El Morad
Clan:SuddenRush
Server:Ares 1-2-3
Lvl:6x
Mesaj tarihi:
un ' unu biras fazla koyun tam tutuo ozaman ;)[signature][hline]--------------------------
Sanırım Hacklendim
--------------------------
Ama Geri Dönücem
--------------------------
LvL: 4x - clan np vs: (0) ;(
Mesaj tarihi:
said:
_Kab1z_, 23 Aralık 2005 15:50 tarihinde demiş ki:
un ' unu biras fazla koyun tam tutuo ozaman ;)

öğğ yılın iğrenç esprisiydi yane =)[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :)
Mesaj tarihi:
Sen bi Rot balanscıya göster[signature][hline]name :Peserge/ZaL1m
Serwer :ares/olimpia
ork :human/org
np :19xxx/Yeni actım kasıom
lvl :6x / 5x
class :Blade Master/hunter
Muckss
Mesaj tarihi:
O kesin meme yapmıştır meme bi zımpara bi oje tamamdır O.o[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn
Mesaj tarihi:
cz de yaramıyo diye birşey yok valla çok yakında yedigim bi scream öyle bi durduruyoki ama uzaktaysa eger fıss :D leg cut bile işlemez asadfasfs[signature][hline]Ares
Mage
62 Level
190k+ np
Ujio'yu blocklayanın ak !!!
Mesaj tarihi:
human roguelar screamden falan pek etkilenmio die duydum ama pico ne kadar dogru bılmıom bide glacier resiste baglıymıs screamin leg cutin tutma oranı
Mesaj tarihi:
Ne alaka scream yavaşlatmıyoki KocaKarı formulleri üretmeyin Pilüzzz 0.o[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn
Mesaj tarihi:
abi bu screamden ne koruyo spear def mi yoksa poison def mi ? yoksa rakibin AP si mi yada bizim ac mi?[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher
hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti.

arese dondum lvl kasıyorum =)
Mesaj tarihi:
scream ve glacier? yuh! desteksiz sallama var ama bu kadarda duymadım. fire rez deseydin bari tam olsaydı.

Valla MS açınca scream hayatta stunlamıyo. Ben magic atack ve poison atacktan biri olduğunu düşünüyorum hep. Hatta magic daha bile ağırlıkta düşünceme göre. Leg cutta aynı kategoride...Magic atack'ın magelerle ilgisi olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: JokerS
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Mesaj tarihi:
said:
bilinc, 23 Aralık 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
scream ve glacier? yuh! desteksiz sallama var ama bu kadarda duymadım. fire rez deseydin bari tam olsaydı.

Valla MS açınca scream hayatta stunlamıyo. Ben magic atack ve poison atacktan biri olduğunu düşünüyorum hep. Hatta magic daha bile ağırlıkta düşünceme göre. Leg cutta aynı kategoride...Magic atack'ın magelerle ilgisi olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz...

bilinç bunu bana söyleyen ::puppet:: ben götümden uydurupta yazmadım
Mesaj tarihi:
Yahu lütfen şu argo kelimeleri kullanmadan yazmayı öğrenseniz. Adabınla yaz. Tartış benim yanlış de şu de bu de ama neden küfürlü konuşuyorsun illa?[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: JokerS
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
  • Yeni Oluştur...