Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Venture Co. Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi ikinci character Warrior geliyor o bari rahat eder:=)[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW
Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co.
Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co.
Eroshnak 47 Orc Hunter FW
Mesaj tarihi:
Nerf imba shield!!!!!!!!

Bu ne birader adam (Lietunant Commander Serdar) Orgrimmara balık tutmaya geldi ya olurmu böyle birşey (gerçi iki kere kestik ama) paladin shieldi gerçekten igrenç[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW
Mesaj tarihi:
Ciddenmi? işe bak adam türk diye kesiyorum ben onu hep ya yoksa bu kadar dalmazdım bilsem[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW
Mesaj tarihi:
hadi lannnnnnnnnnnnnnnn!!:D

Ha bu arada yarın Orgriammar'da düğünüm var daha sonra saati bildiririm seni (wissy) ve serdar ı beklerim :D[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
level 36 orc shaman var bende de.
battle hymn e alırız seni horde'san.

tabi paticiğin açıldıgından haberin varsa lol.

[ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 01:04 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
patiden olmayan ama bayağı bir türk tanıyorum , hatta çok eski serverlardan taa haomarushtan arkadaşlarım :)

Empedocles Level 70 Tauren Shaman (öbür charı Magistarial Level 70 Undead Warlock)
Gladius Level 62 Undead Warrior (öbür charı Dürüt Level 70 Tauren Druid)
Arcanis Level 70 Troll Hunter (öbür charı Arcaniss Level 70 Undead Rogue)
Sonnielion Level 65 Undead Warlock (öbür charı Namroth Level 66 Orc Warrior)

en yakın arkadaşlarım bunlar, gerisini çok tanımıyorum ama çok iyi insanlar var , hatta türkçe channelımız var ama herkes olgun insanlar , o yüzden çok güzel geçiniyoruz az bir kitle olarak :) /join raidturk
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben bu serverda ve bu guildde yeniyim. karazhan ve grull farm yapiyo suan bulundugum guild. mig. dolana kdr bu serverda boş durmiyim diye girdim acikcasi. ama guilddekiler gayet olgun insanlar. şimdilik memnunum.
  • Yeni Oluştur...