onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 BG de hep ilk bana dalan sen degilmisin? :)[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Cloth giyenlere daliyorum. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 iyi ikinci character Warrior geliyor o bari rahat eder:=)[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Nerf imba shield!!!!!!!! Bu ne birader adam (Lietunant Commander Serdar) Orgrimmara balık tutmaya geldi ya olurmu böyle birşey (gerçi iki kere kestik ama) paladin shieldi gerçekten igrenç[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Serdar Turk degil. Isvecli. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ciddenmi? işe bak adam türk diye kesiyorum ben onu hep ya yoksa bu kadar dalmazdım bilsem[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Hem sen Turk'e neden saldiriyorsun ki? Turk Turk'un dostudur, Horde Ally farkmaz. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hadi lannnnnnnnnnnnnnnn!!:D Ha bu arada yarın Orgriammar'da düğünüm var daha sonra saati bildiririm seni (wissy) ve serdar ı beklerim :D[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bu alliance tayfas1na bi toplan1p alterac valley hediye edelim ne zmn girsem horde al1yor hani belki reputation fln laz1md1r arkadaslara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Ben de başladım bir hafta falan önce. Spidee Level 30 Night Elf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Arienum lvl 37 priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Yok mu bir Türk ağırlıklı guild beni bünyesine katmak isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 level 36 orc shaman var bende de. battle hymn e alırız seni horde'san. tabi paticiğin açıldıgından haberin varsa lol. [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 01:04 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Ziggurath - Level 70 Orc Hunter - The Venture Co Guild : Army of Darkness Toggie gördüm seni bırakmam , hemen tell atıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 venture co'da kimse kalmamış herelde patiden. ikimiz idare edicez artık mad :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 ben Varim Eroshnak 56 level Orc Warrior Guildim Medium Coeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 3 orc olduk shaman, hunter, warrior yok mu arttıran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 patiden olmayan ama bayağı bir türk tanıyorum , hatta çok eski serverlardan taa haomarushtan arkadaşlarım :) Empedocles Level 70 Tauren Shaman (öbür charı Magistarial Level 70 Undead Warlock) Gladius Level 62 Undead Warrior (öbür charı Dürüt Level 70 Tauren Druid) Arcanis Level 70 Troll Hunter (öbür charı Arcaniss Level 70 Undead Rogue) Sonnielion Level 65 Undead Warlock (öbür charı Namroth Level 66 Orc Warrior) en yakın arkadaşlarım bunlar, gerisini çok tanımıyorum ama çok iyi insanlar var , hatta türkçe channelımız var ama herkes olgun insanlar , o yüzden çok güzel geçiniyoruz az bir kitle olarak :) /join raidturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Ohhh iyi iyi dorf warrior ile gankliycek adamlar buldum.Niahahah yaşasın kötülük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ben de geldim alexie undead warrior lvl6 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Wasabí guild: Moo Level 70 Tauren Warrior adi üstünde MoOoOo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 guildin progress ne durumda? elemanlar olgun mu bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben bu serverda ve bu guildde yeniyim. karazhan ve grull farm yapiyo suan bulundugum guild. mig. dolana kdr bu serverda boş durmiyim diye girdim acikcasi. ama guilddekiler gayet olgun insanlar. şimdilik memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Hayırdır toggie :), boşver validus' a geçeriz hardcore takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar