Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Venture Co. Realm Başlığı

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

hemen alınma o kadar üstüne. benim itirazım sen kötü oyuncusun diye degil ama warriorın warlocku kolay kestigini söylemek saçmalıktır. ben saka takıldım türk oldugunu ögrendigim iyi oldu birbirimizi görünce el sallarız falan iyi olur. Bak sizin tarafta Steelheart diye bir dwarf warrior var bizim tarafta adamın hayranları var onun bg de oldugunu duyunca 20 kişi sıraya giriyor kendisine ilet.[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper
Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper
Ughrukh 60 lvl Orc Warlock TheVentureCO.
Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 20 Kasım 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
Ama dayanamiyorum iste. BS'de 2 vurdum oldurdum hocam gececeksin. =]
Bir de Gnome Warrior diyip gecme. Mortal'la 1500+ vuruyor. =]

mortarla nasıl 1500+vuruyoro anlamıyorum.
Rank 10 humman warriorum var arcanite reaperlı.Mortarla 1,5k üstü vurduğunu hiç görmedim.Execute ile 3k vurdum ama mortarla değil.

Orc rogue:Wex
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi dwarf warrior açtım yavaş yavaş level atlatıyorum çok da memnunum vallahi.Arms giden bütün arkadaşlara da dual Wield fury gitmelerini öneriyorum.Heyt be Mountain King gibin dalı veriyoz :) .Bu arada Horde olan arkadaşlar eğer tarafım dan arkadan saldırılar ile ganklenirse kusura bakmasın.Son birkaç gün epey bir STV intikamı alıyorum gözüm dönmüş durumda :hrr:[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Ragmus lvl43 Warrior - Venture Co.

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 21 Kasım 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mi oluyorum o?
Ya yok aslinda, mesela Deedrah diye bir Warlock var. Git sor Wissy? diye.
Sana direk `I LUV HER` der. Her gordugumde ilk onu keserim. Ama sever beni. Yani benim oyle sevdigime dalmak gibi bir huyum var. Karambolde de Warlockmus Shamanmis Magemis Priestmis pek bir sey yapamiyor kafasina binen Warrior'a =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Abi def hicbir etki yapmiyor PvP'de. Cünkü hit chance abik gubik hesaplarinda mob ve player hesaplamalari cok farkli. Armora bakiyor yani sadece. O da mümkündür ya, gnome warriorimla dandik IBS ve cok güzel olmayan bir set ile bile 2k kodum essek gibi tauren warriora ama stormpike's salvation vardi üstümde : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 22 Kasım 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam yapma... Def olmasi Defense skillden degil ki. Defensive Stance %10 azaltiyor. Toughness da vardir kesin Defensive amcada... E shield de vardir DEF gittigine gore. Nerden baksan %60+ Damage Reduction. Simdi sen ona 2500 critlersen Mage'e Priest'e kac critliyorsun? 5K mi?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Biz kaybediyorduk. Sizin 50 puan mi ne kalmisti. Bizim takim oyunun 1500'lerine kadar 13 kisiydi =]
Neyse biz Sjinle Stable'da geyik yapiyorduk. Sonradan baktim dananana bizimkiler bir yeri kapmis. Sonra bir dananana daha. Aaa baktim oyun bir anda 4-0 oldu. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...