Lethious Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Basatap adlı müzik dergisi yaklaşık bir buçuk senedir çıkıyormuş. İki aydır alıyorum, çok beğendim. Herkese tavsiye ederim. Fiyatı 4,5 YTL... Dergide çeşitli DJ'den, müzisyenlerden, şarkıcılardan ve müzik gruplarından bahsediyor. Röportajları ve kadrosu çok kaliteli. Yani şarkıcılara en sevdiğiniz renk, dergi, spiker diye sormuyorlar. Daha fazla bilgi için... www.basatap.com[signature][hline]www.otostopcu.org
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 harikadır.sadece müzik değil çok güzel içerik... :tup: yazın ki sayıları kaçırdın o zmn...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 evet kaçırdım, üzüldüm doğrusu :)[signature][hline]www.otostopcu.org
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Blue Jean gibi mi bu da? Metal müzik diye evanessence falan çıkarıyo mu? Yoksa hakkaten sağlam mı?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bj ile alakası yok. hakkaten kaliteli...[signature][hline]www.otostopcu.org
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Sensible, 23 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: Blue Jean gibi mi bu da? Metal müzik diye evanessence falan çıkarıyo mu? Yoksa hakkaten sağlam mı? aldıktan sonra O_o oluyosun öle diyim.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Öne çıkan mesajlar