Volfied Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Hürriyetimi okurken karşılaştım paylaşmak ve yorumlamak istedim. Haber bu: 25.02.2003 Saddam canlı yayında tartışma önerdi, Bush reddetti Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin, ABD Başkanı George W. Bush'u, uydu aracılığıyla tüm dünyada yayınlanacak canlı televizyon programında tartışmaya davet etti. Beyaz Saray ise bu teklifi "anlamsız" buldu ve reddetti. Amerikan CBS televizyonu, internet sitesinde, gazeteci Dan Rather'in Irak lideriyle yaptığı 3 saatlik röportajda, Saddam Hüseyin'in, BM'nin, Essamud 2 füzelerini yok etmesi yönündeki uyarılarını dikkate almaya niyeti olmadığına işaret ettiğini belirtti. Saddam'ın, ellerinde BM'nin izin verdiği menzili aşan füze bulunmadığını, Essamud 2 füzelerini imha etmeyeceklerini söylediği kaydedildi. Bu arada, Beyaz Saray, Saddam'ın canlı yayında tartışma davetini ''anlamsız'' bulduğu için reddetti. Beyaz Saray Sözcüsü Ari Fleischer, Saddam'ın daveti konusunda, ''Bu ciddi bir mesele değil. Saddam'ın silahsızlanması gerektiği, tartışma konusu değildir'' dedi. Öte yandan, Saddam'ın 12 yıldır ilk kez yabancı bir televizyon muhabiriyle yaptığı röportajın geniş özeti bugün CBS televizyonu tarafından yayınlanacak. 3 saat süren röportajın tamamı ise Çarşamba akşamı en çok televizyon izlenen saatte ''60 Dakika'' programında ekrana gelecek. Şimdi bana Amerika'nın hem Saddamla tüm dünya önünde görüşmeyip hem de silahsızlanması lazım derken kendisinin İskenderun'u tanklarla kaynatması son derece anlamsız geldi. Normalde benden beklenmez böyle politik olaylara karışma, ama içimde kalıcaktı söylemeseydim.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Volfied, 25 Şubat 2003 16:51 tarihinde demiş ki: Şimdi bana Amerika'nın hem Saddamla tüm dünya önünde görüşmeyip hem de silahsızlanması lazım derken kendisinin İskenderun'u tanklarla kaynatması son derece anlamsız geldi. ya benim arkadaşımı da aldılar çocuk şimdi mayın döşüyo sınırda. gece gündüz çalışıolarmış. bu tanklarıda görmüş. o tanklar senin anladığın gibi, savaş için değil onlar bozuk hasarlı zartlı zurtlu çalışmayan tanklarmış.[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 25 Şubat 2003 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Volfied, 25 Şubat 2003 16:51 tarihinde demiş ki: 3 saat süren röportajın tamamı ise Çarşamba akşamı en çok televizyon izlenen saatte ''60 Dakika'' programında ekrana gelecek. Nası yani?[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar