Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çarımı Çaldın Niye Satıyorsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
FC_XX_TR, 23 Aralık 2005 19:08 tarihinde demiş ki:
saydıgın tüm itemler üzerindeydi

nerden biliyorsun üzerinde +7shell oldunu gordunmu kardes o an için??[signature][hline]Name: sak_suka
LeVeL:55
Np:1k ciwarı
Class:mage
skill:Glacier/Lighting
Ped ice
Mesaj tarihi:
said:
FullMoon, 23 Aralık 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
dies 2 sendemi adam ciddi bi şekide soruyorum sana kaç gb istiyosun bana miktar söle !!!!!!!

ne gold barı abi yaw adam gibi geri wereceq oo ...o işde[signature][hline]Name: sak_suka
LeVeL:55
Np:1k ciwarı
Class:mage
skill:Glacier/Lighting
Ped ice
Mesaj tarihi:
+7 shell oldugunu felan bilmiyorum dostum ama full shel ve +8 raptor wardı ve yanına np simgesi olan ''m'' işareti wardı adım gibi eminim[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
Mesaj tarihi:
said:
FC_XX_TR, 23 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
evet bi klanda idi ama klanın ismini hatırlamıyorum :(

ilk 100 deki karus clanlarının hepsine baktım az önce fullmoon hiçbirinde degil.[signature][hline]Ares
Mage
62 Level
190k+ np
Ujio'yu blocklayanın ak !!!
Mesaj tarihi:
Dies2 sana sesleniyorum adam gibi cevap versene sendemi adamım bak sende ise sana cep tel:0543 584 4722 ara beni delikanlı gibi ben çaldım de ve ne istediğini söyle.....
Mesaj tarihi:
cok ciddiyim klanda idi ama cıkartmıs olabilir bööölerini iyi bilirim şifreyi elde ettiyse kendi malı gibi oynar şerefsizler!
örnek : ac gözlülük ederek item isteyebilir itemleri aldıkdan sonra arkasına bakmadan klandan cıkarlar![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
Mesaj tarihi:
ayıp be kardesım sen okadar emek harca sonun da bunlalr olsun boyle car calan ların allah ...... versın[signature][hline]Name: TonyHawK
Server: Arez
Nation :EL Morad
Level :5x
CLaN:
NP : :P
Mesaj tarihi:
said:
fenerbahce, 23 Aralık 2005 18:36 tarihinde demiş ki:
hmm bence buluşma ayarla alıcam diye sonra döve döve şifreyi geri al

bence herkesi çağır sallandıralım taksim meydanında şöle iki tanesini bakalım bi daha hesap çalıyolar mı..
Mesaj tarihi:
Fullmoon, sen ankara eryamanda bi kafeden mi oynuyosun hocam?[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
Sövme duvarı gibi :P[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar gereksiz yorum yapmayın.adamın emek verdiği charı çalınmış herkes ayrı telden bişeyler söylüyo.gerçekten bişeyler bilen varsa yazsın ugrastırmayın işte.[signature][hline]Ares
Mage
62 Level
190k+ np
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar büyük ihtimalle bu adamı çalan akşam yaptığı gibi yakın zaman içinde Fullmoon u satacak eğer satanı görürseniz benim adıma alırsanız sevinirim.
Oyun parası önemli deil 500 gb ye kadar adamı geri alabilirim..
Mesaj tarihi:
said:
FullMoon, 23 Aralık 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar büyük ihtimalle bu adamı çalan akşam yaptığı gibi yakın zaman içinde Fullmoon u satacak eğer satanı görürseniz benim adıma alırsanız sevinirim.
Oyun parası önemli deil 500 gb ye kadar adamı geri alabilirim..

mrk etme fullmoon valla eger denk gelirse eger üstümde ne item varsa veririm hiç farketmez ha bu arada ben polifonik_osuruk :([signature][hline]Ares
Mage
62 Level
190k+ np
  • Yeni Oluştur...