FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 gece saat 2.30-3 civarı gördüm[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 İtemler varmıydı yani üzerinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ayrıca m işareti wardı yazının yanında dogru deilmi?[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 saydıgın tüm itemler üzerindeydi[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 dies 2 sendemi adam ciddi bi şekide soruyorum sana kaç gb istiyosun bana miktar söle !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: FC_XX_TR, 23 Aralık 2005 19:08 tarihinde demiş ki: saydıgın tüm itemler üzerindeydi nerden biliyorsun üzerinde +7shell oldunu gordunmu kardes o an için??[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: FullMoon, 23 Aralık 2005 19:09 tarihinde demiş ki: dies 2 sendemi adam ciddi bi şekide soruyorum sana kaç gb istiyosun bana miktar söle !!!!!!! ne gold barı abi yaw adam gibi geri wereceq oo ...o işde[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 +7 shell oldugunu felan bilmiyorum dostum ama full shel ve +8 raptor wardı ve yanına np simgesi olan ''m'' işareti wardı adım gibi eminim[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Peki clanını gördünmü?Bende en son clan yoktu!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 evet bi klanda idi ama klanın ismini hatırlamıyorum :([signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: FC_XX_TR, 23 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: evet bi klanda idi ama klanın ismini hatırlamıyorum :( ilk 100 deki karus clanlarının hepsine baktım az önce fullmoon hiçbirinde degil.[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Dies2 sana sesleniyorum adam gibi cevap versene sendemi adamım bak sende ise sana cep tel:0543 584 4722 ara beni delikanlı gibi ben çaldım de ve ne istediğini söyle..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cok ciddiyim klanda idi ama cıkartmıs olabilir bööölerini iyi bilirim şifreyi elde ettiyse kendi malı gibi oynar şerefsizler! örnek : ac gözlülük ederek item isteyebilir itemleri aldıkdan sonra arkasına bakmadan klandan cıkarlar![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Geçmiş Olsun[signature][hline]name :Peserge/ZaL1m Serwer :ares/olimpia ork :human/org np :19xxx/Yeni actım kasıom lvl :6x / 5x class :Blade Master/hunter Muckss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 dies2 ne istiyosun?????gerçek paramı ne kadar bana miktar söle ister oyun parası istersen gerçek para ciddi bi şekilde cvp bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 abi bide gereceq paramı werecen lan *t soylesene neden caLdın carı[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonyhawk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ayıp be kardesım sen okadar emek harca sonun da bunlalr olsun boyle car calan ların allah ...... versın[signature][hline]Name: TonyHawK Server: Arez Nation :EL Morad Level :5x CLaN: NP : :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: fenerbahce, 23 Aralık 2005 18:36 tarihinde demiş ki: hmm bence buluşma ayarla alıcam diye sonra döve döve şifreyi geri al bence herkesi çağır sallandıralım taksim meydanında şöle iki tanesini bakalım bi daha hesap çalıyolar mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares2000 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 gecmiş olsun kardes.bnde adamımı takas ettm,sora hacklendi veya caldılar :([signature][hline]char kalmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Fullmoon, sen ankara eryamanda bi kafeden mi oynuyosun hocam?[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sövme duvarı gibi :P[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hayır Çanakkale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya arkadaşlar gereksiz yorum yapmayın.adamın emek verdiği charı çalınmış herkes ayrı telden bişeyler söylüyo.gerçekten bişeyler bilen varsa yazsın ugrastırmayın işte.[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Arkadaşlar büyük ihtimalle bu adamı çalan akşam yaptığı gibi yakın zaman içinde Fullmoon u satacak eğer satanı görürseniz benim adıma alırsanız sevinirim. Oyun parası önemli deil 500 gb ye kadar adamı geri alabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: FullMoon, 23 Aralık 2005 20:47 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar büyük ihtimalle bu adamı çalan akşam yaptığı gibi yakın zaman içinde Fullmoon u satacak eğer satanı görürseniz benim adıma alırsanız sevinirim. Oyun parası önemli deil 500 gb ye kadar adamı geri alabilirim.. mrk etme fullmoon valla eger denk gelirse eger üstümde ne item varsa veririm hiç farketmez ha bu arada ben polifonik_osuruk :([signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar