deathshower Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 evet modeme bağlı pc de sorun yok dier hub a bağlı pcde bunu sölüyo ağ yöneticisinde sağtuş özellikler onar diyorum yine onarmıyo internete girmiyo format attım alakası warmı diye yok yine aynısı aylarlardada bi sorun yok du modemi kapattım açtım diğer pcde böel bi sorun cıktı yardım pls :([signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 modeme reset at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Modeme reset atip makinalari resetle ipler yenilensin.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 olmuyo işte sorun orda çözümü format atmaya kadar götürdüm ama yine olmuyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ağ bağlantılarına özellikler diyip tcp/ip ye özellikler dedikten sonra kendin ip atamayı dene. 10.0.0.3 255 255 255 0 10.0.0.2 dnslerede : 212.156.4.6 212.156.4.7 yap. 2. makinayada 10.0.0.4 255 255 255 0 10.0.0.2 dnslerede : 212.156.4.6 212.156.4.7 yaz dene birde.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bende de bu sorun var. Okuldaki kablosuz neti kullanıyordum, bir gün bu hatayı verdi, ve ne yaparsam yapayım çözemiyorum. sağ altta bağlantımın oldugunu gösteriyor ama aynı zamanda böyle diyor, ve hiç bir yere bağlanamıyorum. Birden bire oldu işin garibi, dns ayarlarıyla ilgili bir sorun mu demek?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 huntercik dostum. 2 pc ye ip wererek sorunu düzeltim ama bu seferde veri gelip gitiyo net yok yine ama hata kalktı ama net yok s... 2 gündür beynim döndü bişiler daha yapıyorum konu üzerinde yarın sabah yine görüşecez[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Sorun DHCP server'ın ip atamamasından kaynaklanıyor. Genelde laptop'larda daha sık görülüyor. IP verirken DNS Sunucusu yerine arkadaşın verdiği ip'ler yerine sadece modemin ip'sini yaz. 10.0.0.2 gibi mesela. Sorunun çözülecektir.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: deathshower, 21 Aralık 2005 20:36 tarihinde demiş ki: huntercik dostum. 2 pc ye ip wererek sorunu düzeltim ama bu seferde veri gelip gitiyo net yok yine ama hata kalktı ama net yok s... 2 gündür beynim döndü bişiler daha yapıyorum konu üzerinde yarın sabah yine görüşecez Dns'leri yazmıyorsan eğer net'e bağlanmaz ama ağa bağlanır. Dns'lerdende kaynaklaniyor olabilir sorun. Verdiğim dnslerin çalışıyor olması lazım ama olmuyor ise "10.0.0.2" yapmayı dene birde düzelmesi lazım.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 lütfen huntercik ağdan bahsediyor tt dnsi girmen intihar etmen gibi bir şey dns olarak modeminin ip adresini yaz zopik haklı bu konuda[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Dns'ler internet bağlantısının sağlanması için. Modemin ipside olabilir son mesajımı okumadın sanırım. Cevap vermeden önce bir yazılanları oku. Verdiğim dns'lerde işini görecektir, modemin ip'side(arada fark yok sonuçta ya dnsler uzaydan gelmiyor değil mi? telekomdan geliyor).[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hunter otomatik te alsa ellede versen wireless ağa bağlanırken laptop dns sunucusu modem olur. router olur demek daha doğru bu sebeple dns i otomatik alması tabiki istenen şey ama alamıyorsa modemin ip sini ağ geçidi olması gerekli dns sunucusu[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar