KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ewet tmm yeni char açıyorum ya priest yada mage ok.sizce el-moradmı karusmu.ha karus yazıp geçmeyin ama nedenlerinide yazarsanız sewinirim.bu son sorum sayılır el-moradmı karusmu?sizce hangisi daa iyi karusta daha çabuk kasılma durumu warmı bide?şu an el-moradım... pls answer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Priest Healer Ares mİ? ares se karus Çunku elmuratLar ÇooK ezikK[signature][hline]JacKDaNieL Sanga Xigenon Xigenon 61 61 shadow vain Shadow knight 8x.xxx np 62 olim bakarız xD Soldakini verdim sağdakini aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 başka yorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: New, 23 Aralık 2005 20:03 tarihinde demiş ki: ares se karus Çunku elmuratLar ÇooK ezikK ezik sesin:D ( buda başka yorum ) insan aç seni kasiim;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 lwl in kaç nerde kascaksın açtım lwl 28 manner i unut ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 insanım kasarsanız sewinirim daa çok takıldıınız yerleri we nicklerinizi sööleyin ben sizi bulurum..hadi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bence biraz sakin olmayı dene.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tmm relax e e kim kasıyo şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kendini kassan daha mantıklı aslında yada kospculara para yedir onlar kasar seni ben çok ciddiyim :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Fazla kasılma sırtın ağrır. Bu kasılma lafını kim bulduysa... Kastır beni diye pmler geliyo insan kıl oluyo valla. Parçala behçet gibi.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: bilinc, 23 Aralık 2005 20:19 tarihinde demiş ki: Fazla kasılma sırtın ağrır. Bu kasılma lafını kim bulduysa... Kastır beni diye pmler geliyo insan kıl oluyo valla. Parçala behçet gibi. :D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 beni kastır diyene Kendin kasıl diyorum :p Bilicbunu dene apışıp kalıolar :D[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:65 np:60k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3hLL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cherkes msn ver kardeş ben yamaha al ben verem sen ekle [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3hLL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: bilinc, 23 Aralık 2005 20:19 tarihinde demiş ki: Fazla kasılma sırtın ağrır. Bu kasılma lafını kim bulduysa... Kastır beni diye pmler geliyo insan kıl oluyo valla. Parçala behçet gibi. [/quo mauhauahauahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: bilinc, 23 Aralık 2005 20:19 tarihinde demiş ki: Fazla kasılma sırtın ağrır. Bu kasılma lafını kim bulduysa... Kastır beni diye pmler geliyo insan kıl oluyo valla. Parçala behçet gibi. :lol: kop kop kop[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: DeBuffAndHeal, 23 Aralık 2005 20:45 tarihinde demiş ki: said: bilinc, 23 Aralık 2005 20:19 tarihinde demiş ki: Fazla kasılma sırtın ağrır. Bu kasılma lafını kim bulduysa... Kastır beni diye pmler geliyo insan kıl oluyo valla. Parçala behçet gibi. :lol: kop kop kop ney kop kop kop kop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3hLL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 parçala behçet senin yaşın küçük anlamassın :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 shit______ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3hLL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şaka bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: bilinc, 23 Aralık 2005 20:19 tarihinde demiş ki: Fazla kasılma sırtın ağrır. Bu kasılma lafını kim bulduysa... Kastır beni diye pmler geliyo insan kıl oluyo valla. Parçala behçet gibi. :lol: kop kop kop[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: DeBuffAndHeal, 23 Aralık 2005 20:45 tarihinde demiş ki: said: bilinc, 23 Aralık 2005 20:19 tarihinde demiş ki: Fazla kasılma sırtın ağrır. Bu kasılma lafını kim bulduysa... Kastır beni diye pmler geliyo insan kıl oluyo valla. Parçala behçet gibi. :lol: kop kop kop ney kop kop kop kop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3hLL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 parçala behçet senin yaşın küçük anlamassın :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 shit______ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3hLL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şaka bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar