Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tırnak Batmasına Çözüm!

GICIK2

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben bu illetten çok çektim. Sonunda babamın yardımıyla süper bir doktor bulduk. Adam 3 gün önce işi dikişsiz halletmek için ismini unuttuğum bir maddeyle iltihabı ve ölü deriyi tınak kenarlarna sürtmek suretiyle yaktı(acılı bir işlem değil çok basit). Bugün ise parmaklarımı iyice uyuşturup, uyuştuğuna emin olduktan sonra işleme başladı. Tırnağın batan kısımlarını birgüzel düzgünce kesti,tırnak yolunu düzeltti. Dikiş falan yok! Operasyon doktorun tecrübeleri ve uzmanlığı sayesinde sadece 10 dakika sürdü. 4 tane iğne ve biraz ağrıdan başka birşey duymadım. Ayağımı güzelce sardı. Doktor gerçekten harika adam Gatada yıllarca,büyük hastanelerde yıllarca çalışmış. Ofisi plaketlerle dolu birçok hayat kurtarmış.

Şimdi size doktora ulaşmanız için birkaç bilgi vericem. (Not: Bu şahsı doğrudan tanımıyorum. Sadece bu illetten benim gibi bikaç sene çekmiş yada çekmemiş kişilerin kurtulmasını istiyorum.Reklam yapmıyorum.)

Doktorun ismi: Op.Dr. Hüseyin Uygun (plastik cerrah)
Yeri: İstanbul/Maltepe
Ulaşmak için Tel: (0216)383 42 56
Aradığınızda Altay isminde birini amelliyat etmişsiniz derseniz birazda kolaylık sağlayabilir.
[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna.

[Bu mesaj GICIK2 tarafından 19 August 2003 12:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun. Aynı hastalığı ben de geçirdim ve yaklaşık 4-5 yıl önce tıpkı senin geçirdiğin gibi bi operasyonla bu acıdan kurtuldum (yalnız doktor farklıydı). Hatta bu bölüm tamamen aynı (öyle ki operasyonun unuttuğum tüm anlarını hatırlattın):
said:
Bugün ise parmaklarımı iyice uyuşturup, uyuştuğuna emin olduktan sonra işleme başladı. Tırnağın batan kısımlarını birgüzel düzgünce kesti,tırnak yolunu düzeltti. Dikiş falan yok! Operasyon doktorun tecrübeleri ve uzmanlığı sayesinde sadece 10 dakika sürdü. 4 tane iğne ve biraz ağrıdan başka birşey duymadım. Ayağımı güzelce sardı.
Yalnızca, bende bi iltihap olmadığı için sanırım, ölü deri yakma hadisesi olmamıştı. O halde gitmiştim ve işlem hemen başlamıştı. Bir de, bende 2 iğne kullanmıştı. Böyle X şeklinde başparmağıma batırıp bi güsel uyuşturmuş, ayağım 3 gün boyunca uyuşuk kalmış ve hatta özel okullar sınavına o şekilde girmiştim ama olsun =). Yıllarca çektiğim acıdan o kadar rahat kurtulduğum için hiç takmadım kafama. O zamandan beri de hiçbir problem yaşamadım tırnağımla ilgili...

Gerçekten şanslıymışız demek ki biz =). Hiç öyle dikiş atıldığını falan bilmiyordum. Neyse, tekrardan geçmiş olsun =)...[b]

[Bu mesaj Spyro tarafından 19 August 2003 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ayni operasyonu 2 ay once bende gecirdim, iki parmagimdan. Banada 4 tana aha dana burnu gibi igne soktular, her parmagin iki tarafinina once alttan birsey sokup tirnakla deriyi ayirdi, sonra yandan kesti, derimi falan yakmadi kimse. Ancak soktugu tinaklarin dibine bir ilac surdu, bu kimyasal madde surulen yerde bi daha tirnak cikmasini onluyormus, yani tam cozum goya.

Suan tirnaklarim dusuyo, her ikiside, sanirim hasar yediler. Ancak hic agri yok, yenileri cikar umarim :-P[hline]Can't rain all the time.
Sosyal ağlarda paylaş

Hepinize geçmiş olsun çok illet bişey tırnak batması acısı zaten yeter

Neden oluyo bileniniz varsa sölesin tedbir alalım[hline]Nefret ediyorum su kizlardan Beni goturmedikleri yer kalmadi Oram buram icki kokan meyhaneler Daha da ileri gittiler Beni yatak odalarina goturduler Atesleriyle yaktilar Dudaklariyla emdiler Halen anlamiyorum Benim gibi zavalli bir sigaradan ne istediler
Sosyal ağlarda paylaş

Benim ayak baş parmağıma olduydu.

İsveç Ayak sağılığına gittim.Kadın uyuşturmadan sadece freezer sıktı neşterle girişti içinde tırnakları pens le çıkardı ben kıpkırmızı oldum dedim olmaz böyle uyuşturun yok bizde uyuşturma en iyisi böyle.Kanlar felan akıyor kadının soğuk kanlılığını takdir etmek lazım milletten dayak yeme korkusu yok çatur çutur girişiyor neşterle.

Insanın acıya göz göre göre boyun eğmesi kadar iğrenç birşey yok.İşkence böyle birşey olsa gerek.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malkor, 20 August 2003 02:12 tarihinde demiş ki:
Hepinize geçmiş olsun çok illet bişey tırnak batması acısı zaten yeter

Neden oluyo bileniniz varsa sölesin tedbir alalım[hline]Nefret ediyorum su kizlardan Beni goturmedikleri yer kalmadi Oram buram icki kokan meyhaneler Daha da ileri gittiler Beni yatak odalarina goturduler Atesleriyle yaktilar Dudaklariyla emdiler Halen anlamiyorum Benim gibi zavalli bir sigaradan ne istediler

1- Dar ayakkabı ve çorap giymeyeceksin. Ayakkabı ve çorap parmak ve tırnağa baskı uygulamayacak.
2-Tırnaklarını yuvarlak değil düz keseceksin (bu en önemlisi benim bu yüzden oldu kenarlardaki tırnakları kesmeyin düz olcak)
3-Ayak parmaklarının kenarlarını falan fazla karıştırmayacan.
4-Bide mantaz yüzünden de olabiliyor bu illet çok temiz tutucan ayağı.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 20 August 2003 09:16 tarihinde demiş ki:
o cozum deıl babam da bana aynısını 4 kere 5 kere fılan yaptı cozum olmuyor solım bı sure sonra yıne batcak ...[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sadece tırnağı kesmedi tırnak yolunu düzeltti bidaha çıkmaz ordan tırnak.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 20 August 2003 11:03 tarihinde demiş ki:
abi ussteki msg ı nıye qoute yapoypsunkı[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Ya kardeşim burda insanlara yardımcı olmak için bi forum açmışım içine ediyosun ha... quote yapmam bir problem teşkil etmez rahatsız oluyorsan özel mesaj denen birşey var değil mi?[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

[Bu mesaj GICIK2 tarafından 20 August 2003 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...